Radović na dva gola od klupskog rekorda Legije

Izvor: Sportal.rs, 05.Avg.2014, 11:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radović na dva gola od klupskog rekorda Legije

Miroslav Radović ne prestaje da oduševljava navijače Legije pre svih, a potom i celokupnu sportsku javnost u Poljskoj, pa i u Srbiji dokle dopire odjek odličnih igara bivšeg fudbalera Partizana.

Sa dva pogotka protiv Seltika u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu šampiona, Radović je prišao na samo dva gola zaostatka rekorderu kluba Kazimijža Dejni, najboljem strelcu kluba iz Varšave >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << na evrosceni sa 16 pogodaka. Odavno je već najefikasniji stranac u istoriji Ekstraklase sa 48 golova...

- Učinak u Evropi mi mnogo znači jer nije lako postizati golove u evro takmičenjima. Kada smo kod toga, rekao sam svojevremeno da će Legija za dve ili tri godine igrati Ligu šampiona i mnogi su mi se smejali, jer Poljska nije imala predstavnika u Ligi šampiona 18 godina. Ali, sada izgleda da će se moja prognoza ostvariti brže nego što je iko očekivao - rekao je Radović za zvanični sajt UEFA.

(Foto: Beta/AP/Nial Carson, PA Wire)
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportal.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.