Nikolić: Ludogorec će dočekati 11 ratnika na terenu i 30.000 na tribinama!

Izvor: Telegraf.rs, 05.Avg.2014, 13:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Nikolić: Ludogorec će dočekati 11 ratnika na terenu i 30.000 na tribinama!

Ne bi nam bilo lakse, ni da je bio remi sa golovima. Nama igra samo pobeda. Promena trenera Ludogoreca nas ne interesuje, niti zelimo da pricamo o njima, kaže trener Partizana

Trener Partizana, Marko Nikolić najavio je ratničku igru svog tima na revanš meču protiv Ludogoreca (sreda 20.45) u kvalifikacijama za Ligu Šampiona.

-Ogromno interesovanje vlada za utakmicu. >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << Partizan je jedini predstavnik srpskog fudbala, što je dobro za nas, ali ne i za srpski fudbal. Igramo protiv kvalitetne i skupe ekipe i to je jedino istina.

- Igrači su sjajno trenirali i imaju priliku da pokađu da u sportu ne pobeđuje uvek skuplji. Ludogorec dolazi u nasu kuću i čekaće ih 11 ratnika na terenu i 30 hiljada na tribinama – rekao je Nikolić i dodao:

Foto: Partizan.rs/Miroslav Todorović

- Ova utakmica se predstavlja kao biti ili ne biti, ali to nema veze sa igračima. Oni su motivisani i vidi im se koliko žele da počne utakmica. Na njima je samo da se bore.

Psiholoski smo rasterećeni. Imamo igrače u timu koji su igrali i veće utakmice od ove. – poručio je trener Partizana.

Sportske vesti iz zemlje i sveta možete pratiti i na našoj Fejsbuk stranici Telegraf.rs!

Takode nas možete pratiti i na našem Tviter nalogu @TelegrafSport

(Telegraf.rs)
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NAJAVA DANA (sreda, 6. avgust): Sve oči uprte u Humsku

Izvor: MozzartSport.com, 06.Avg.2014, 09:26

6415: PARTIZAN-LUDOGOREC, 20:45 (Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona) Posle 0:0 u Razgradu Partizan je blagi favorit u revanšu. Ludogorec je u međuvremenu promenio trenera i raspucao se u prvenstvu, pošto je sa 3:0 slavio protiv Mareka. Važnost utakmice verovatno će uticati na efikasnost, ne...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.