Radnički igrao 0:0 sa Partizanom u Beogradu

Izvor: JužneVesti.com, 20.Sep.2015, 22:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Radnički igrao 0:0 sa Partizanom u Beogradu

Niški fudbaleri odigrali su nerešeno (0:0) sa Partizanom u Beogradu u 10. kolu Superlige i time zabeležili 4. remi u nizu, 6. ove sezone. Sa 15 bodova Radnički zauzima 7. mesto.

Dobrim odbranama golmana Aleksandra Jovanovića fudbaleri Radničkog i drugu godinu zaredom odigrali su 0:0 sa Partizanom na stadionu u Humskoj.

Partizan je prvi priliku imao u 6. minutu preko Brašanca koji nije dobro zahvatio loptu nakon dodavanja Lekovića. >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com <<

Isti igrač je 5 minuta kasnije je dodao do Oumarua koji je bio ispred gol Radničkog, ali je njegova lopta otišla preko gola. Pokušao je tada i Andrija Živković šutem sa preko 20 metara, ali je golman Radničkog Aleksandar Jovanović uhvatio loptu.

Prvu šansu Nišlije su imale u 12. minutu kada je Bogdanović šutnuo preko gola sa tridesetak metara iz slobodnog udarca.

U 18. minutu Nikola Ašćerić je imao veliku priliku da dovede goste u vođstvo, kada se golman Partizana sapleo nakon udarca Bulatovića, ali igrač Radničkog je pogodio spoljni deo mreže.

Pokušali su niški fudbaleri i u 32. minutu kada je Apostoloviću malo nedostajalo da stigne loptu koju mu je uputio Blažić.

Partizan je uzvratio u 38. minutu kada je Božinov snažno šutirao, ali je Aleksandar Jovanović nogom sačuvao gol.

U drugom poluvremenu prvu šansu napravio je domaćin kada je u 54. minutu kada je Oumaru šutirao sa 17-18 metara, ali je lopta otišla pored gola.

U 64. minutu Šaponjić je bio sam pred golmanom Nišlija, šutnuo u suprotni ugao, ali je Aleksandar Jovanović još jednom odbranio nogom.

Uzvratio je Radnički u 70. minutu preko Darka Bulatovića čija je lopta zatresla spoljni deo mreže.

Ni u finišu Partizan nije uspeo da dođe do gola Radničkog koji je sa uspehom sačuvao Aleksandar Jovanović.

Nakon 10. kola Superlige Radnički zauzima 7. mesto sa 15 bodova.

Radnički odigrao dobru, mušku, tvrdu takmičarsku utakmicu. Zadovoljan sam i ovim osvojenim bodom. Jako je bitno da smo ostali u pozitivnom kontinuitetu - kazao je nakon meča Milan RAstavac, trener Radničkog.

U narednom kolu niški tim dočekuje Jagodinu.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.