Izvor: HotSport.rs, 20.Sep.2015, 09:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

SLS: Partizan dočekuje niški Radnički (20.00)

Partizan večeras od 20.00 časova (meč pomeren zbog ‘ponosnih’), dočekuje niški Radnički u okviru 10. kola Superlie Srbije.

Crno-beli u ovom trenutku imaju 11 bodova manje od Crvene zvezde i dva meča manje, pa žele da razliku smanje na osam i nastave trku za šampionsku titulu. Pobeda protiv AZ Alkmara je podigla moral ekipe, istakao je to Zoran Milinković.
- Radnički ima izuzetno stamenu, >> Pročitaj celu vest na sajtu HotSport.rs << fizički jaku poslednju liniju, sačinjenu od korpulentnih i iskusnih igrača. Dobro su startovali i biće nam ozbiljan takmac.
Trener Milan Rastavac rekao je da se Partizan poštuje, ali:
- Naš zadatak se zna i na ovoj utakmici: da u što boljoj igri ostvarimo povoljan rezultat i da se beogradskim ljubiteljima fudbala Radnički predstavi kao jak protivnik i kvalitetna ekipa. Imamo manje probleme oko početnog sastava našeg tima, verujem da nećemo razočarati protiv crno-belih, koji će sigurno hteti da još jednom obraduju svoje navijače posle odličnog nastupa u Ligi Evrope i pobede nad AZ Alkmarom – rekao je, između ostalog, Rastavac.
PARTIZAN – RADNIČKI 20,00 (TV Arena 3))
PARTIZAN: Ž. Živković , Vulićević, Balažic, Fabrisio , Leković, Babović, Jevtović, Brašanac, A. Živković, Šaponjić, Oumaru.
RADNIČKI: A. S. Jovanović, M. Petrović, R. Bulatović, Lakić-Pešić, D. Bulatović, Marjanović, Bogdanović, Tomić, Zemljanuhin, Blažić, Pejčić.
Deseto kolo Super lige Srbije:
20.00: Partizan – Radnički
Subota:
Spartak – Borac 0:0
Vojvodina – Rad 1:2
(Nastić 19 – Trninić 28, Lutovac 85)
Metalac – Radnik 2:2
(Otašević 5, Bukorac 39 – Ćulum 41, 90+1)
Javor – Čukarički 0:0
Mladost – Voždovac 0:0
Novi Pazar – OFK Beograd 1:0
(Pavlović 25)
Petak:
Jagodina – Crvena zvezda 0:3
(Srnić 7, Plavšić 29, Vieira 86)
 
The post SLS: Partizan dočekuje niški Radnički (20.00) appeared first on HotSport - Sportske vesti na jednom mestu i uvek na vreme.

Nastavak na HotSport.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan - Radnički: Koliko može Alen Stevanović na debiju u Humskoj?

Izvor: MozzartSport.com, 20.Sep.2015

„Ovo jedna od onih utakmica koje moraju da se dobiju da bi se držao priključak sa vrhom tabele“, jasan je Zoran Milinković..Partizan više nema prava na kiks. Tri puta poraženi u dosadašnjih osam prvenstvenih mečeva, crno-beli su ispucali sve kredite u uvodu sezone i zato će do kraja kalendarske...

Nastavak na MozzartSport.com...

SL: Radnički u Humskoj

Izvor: B92, 20.Sep.2015

Fudbaleri Partizana od 20 časova dočekuju niški Radnički u 10. kolu Superlige Srbije...Utakmica je prvobitno trebalo da počne u 19 časova, ali je odlukom MUP iz bezbednosnih razloga, zbog održavanja Parade ponosa, pomerena za sat kasnije...Partizan je četvrti na tabeli sa 15 bodova, a u meč...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta HotSport.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta HotSport.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.