Koga će Kiza poslati na megdan Realu sa Nišave? (20.00) (foto)

Izvor: Sportske.net, 20.Sep.2015, 12:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koga će Kiza poslati na megdan "Realu sa Nišave"? (20.00) (foto)

Poslednja utakmica 10. kola domaće Superlige igra se večeras u Humskoj gde će ekipa Partizana ugostiti niški Radnički, a trener crno-belih trebalo bi da napravi samo jednu rokadu u sastavu u odnosu na postavu koju je suprotstavio AZ Alkmaru.

Tri dana nakon što su u Ligi Evrope savladali AZ Alkmar i tako prekinuli šest godina dugačak post fudbaleri Partizana ugostiće niški Radnički u okviru poslednjeg susreta 10. kola Superlige.

U subotu je početak utakmice >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << pomeren na 20 časova ali to neće biti od većeg značaja za ekipe Partizana i Radničkog.

Neugodni gosti iz Niša pokušaće da ponove partiju sa početka tekuće godine kada su u Humskoj remizirali bez golova sa favorizovanim Partizanom, dok će crno-beli tražiti šestu pobedu u Superligi u prvom prvenstvenom susretu koji će uslediti nakon poraza u 149. "večitom derbiju".

Trener Partizana Zoran Milinković najavio je da bi u odnosu na postavu koja je počela meč sa AZ Alkmarom moglo da dođe do jedne rokade i to zbog povrede Abubakara Oumarua čije mesto u timu će zauzeti Alen Stevanović.

Biće to prilika da novajlija koji je u Partizan stigao tokom poslednjeg dana prelaznog roka debituje pred "Grobarima" i odmeni Kamerunca koji je pružio sjajnu partiju na startu Lige Evrope.

Još jedna promena u sastavu mogla bi da bude načinjena u samom špicu napada pošto bi Valerij Božinov ponovo mogao da počne meč, mada nije isključeno da mladi Ivan Šaponjić ponovo dobije prednost u odnosu na bugarskog internacionalca.

Evo i očekivanih sastava:

Partizan - Ž. Živković, Vulićević, Balažic, Fabrisio, Leković, Jevtović, Brašanac, Babović, A. Živković, Stevanović, Božinov



Radnički Niš - Jovanović, Petrović, R. Bulatović, Lakić-Pešić, D. Bulatović, Marjanović, Bogdanović, Tomić, Zemljanuhin, Blažić, Pejčić

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.