Radnički dočekuje Partizan - trener Nišlija kaže da moraju biti perfektni

Izvor: JužneVesti.com, 11.Dec.2023, 11:38

Radnički dočekuje Partizan - trener Nišlija kaže da moraju biti perfektni

Radnički mora da odigra perfektnu utakmicu kako defanzivno, tako i ofanzivno ako želi pozitivan rezultat protiv Partizana, smatra trener ekipe iz Niša Slavoljub Đorđević. Utakmica je danas od 16 sati na stadionu "Čair" u Nišu, a karte su u prodaji.

Prvog dana ove radne nedelje fudbalere Radničkog očekuje težak zadatak - u goste im stiže ekipa koja deli prvu poziciju na tabeli sa Crvenom zvezdom.

Moj kolega i veliki prijatelj >> Pročitaj celu vest na sajtu JužneVesti.com << Igor Duljaj ove sezone radi fenomenalan posao. Način na koji su dobili većinu utakmica je za svaki respekt. To pokazuje karakter njihove ekipe. Još jednom, sve pohvale. Mislim da su se moji igrači odmorili i spremili, ali moramo da odigramo perfektnu utakmicu u oba smera da bismo protiv ekipe kao što je Partizan napravili pozitivan rezultat - kaže Đorđević.

Trener Nišlija zna kako njegova ekipa treba da odigra kako bi popravila saldo od 13 bodova koliko trenutno ima.

Ako mi ponovimo igru kao protiv TSC-a, sigurno je da možemo do pozitivnog skora. To nam je parametar kako treba da igramo, ja tražim od igrača da to ponove. Ne može ništa preko noći, ja sam samo tri nedelje ovde, jako je teško podizati ekipu uz ovakav raspored. Za rivale imamo ekipe koje svaku grešku kažnjavaju, mi smo od TSC-a iz najmanje greške primili gol i izgubili utakmicu - kaže Đorđević.

Ulaznice su u prodaji na blagajnama hale "Čair", stadiona i bazena, a cena ulaznice za jug i sever koštaće 600 dinara, za istok i zapad 800 dinara, dok će ulaznica za ložu koštati 2.000 dinara.

Nastavak na JužneVesti.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta JužneVesti.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta JužneVesti.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.