REZZIME DANA (nedelja): Dvojka na Atletiko je fiks dana! Ispoštovali Njukasl, Atalanta, Bešiktaš, Partizan i Kopenhagen

Izvor: MozzartSport.com, 18.Okt.2015, 23:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

REZZIME DANA (nedelja): Dvojka na Atletiko je fiks dana! Ispoštovali Njukasl, Atalanta, Bešiktaš, Partizan i Kopenhagen

Pogledajte ko vam je 18. oktobra doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA moramo se pohvaliti da smo pogodili odličnog keca na Frajburg protiv Grojtera, zatim kečeve na Napoli i Klub Briža, ali smo omanuli u golovima na utakmici >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Anži - Krasnodar. Omanuli smo sa Bohumom, ali smo pogodili dvojku na Atletiko i MOZZART šansu na Nicu. Nismo pogodili GG3+ na derbi Italije, a nismo bili upravu ni kad smo vam predložili da zaobiđete keca na Štutgart. Vi ste imali nekoliko odličnih pogodaka, a zaokružili ste šest od ukupno 10 najigranijih parova današnjeg dana.

ZAOKRUŽENO

SOSIJEDAD - ATL. MADRID (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:2

Poznato je koliko Anoeta ume da bude klizav teren za velikane španskog fudbala i zato je i dvojka na Atletiko bila vrlo dobra kvota 2,05. Madriđani su teškom mukom izvojevali pobedu u Baksiji i obradovali vas na tiketima. Grizmanova majstorija je otvorila vrata pobede, a potom je Fererira Karasko u nadoknadi vremena rešio sve dileme. Nije bilo lako, ali vredelo je strepeti za ovakvu kvotu…

NJUKASL - NORIČ (tip 1, kvota 2,40) - rezultat 6:2

Posle šest komada primljenih u prošlom kolu u Mančesteru, Njukasl je bio pod velikim pritiskom. Ipak, verovali ste u Svrake. Bolji je to tim nego što mu rezultati govore, dok Norič nije rival od kojeg treba strepeti. Pre svega zahvaljujući vanserijskoj partiji Džordžinja Vajnalduma koji je dao četiri gola, Njukasl je do vrha napunio mrežu Kanarinaca i ispoštovao vas za jaku kvotu 2,40

ATALANTA - KARPI (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 3:0

Atalanta igra bolje nego što je to bilo ko očekivao na početku sezone, dok je Karpi pokazao da nije materijal za Seriju A. Zato i argumenti da odigrate keca na meču u Bergamu. Niste se prevarili. Atalanta je odličnom igrom u prvom poluvremenu oduvala novajliju u ligi, a Gomezov gol direktno iz kornera je ubio sve nade gostiju. Lagano zaokružen fiks.

BEŠIKTAŠ - RIZE (tip 1, kvota 1,40) - rezultat 1:0

Bešiktaš je ekipa u najboljoj formi u Turskoj i realno je bilo što ste masovno igrali keca na istanbulske Orlove. Iako Rize nije niavn rival što je i danas pokazao. Strepeli ste za konačan ishod i kvotu 1,40 ali se sve dobro završilo. Posle nešto više od sat vremena igre, Rikrado Kvarežma je prekratio muke domaćim navijačima, ali i vama koji ste imali Bešiktaš na tiketima. Zaslužio je domaći tim i ubedljiviju pobedu, ali poklonu se u zube ne gleda…

PARTIZAN - JAVOR (tip 1, kvota 1,27) – rezultat 3:2

Teže nego što se očekivalo Partizan je stigao do trijumfa na ovom meču. Loše su crno-beli otvorili meč, a pogodak Stefana Dražića u devetom minutu nije prijao svima koji su se kladili na domaćina. Ipak, u nastavku utakmice stvari su došle na svoje mesto, nekako... Golovi Ostojića, Živkovića i Božinova trasirali su put ka trijumfu, mada se malo i drhtalo u finišu kada je Kolaković smanjio na 3:2.

KOPEHNAGEN - HOBRO (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 3:1

Favorizovani Kopenhagen je bez problema kao domaćin slavio protiv posleednjeplasiranog tima na tabeli. Santander je u 31. minutu načeo goste, a u nastavku je mladi napadač Kasper Kusk sa dva gola overio trijumf Kopenhagena i keca koji je lagano došao.

PRECRTANO

MARSELJ - LORIJAN (tip 1, kvota 1,55) - rezultat 1:1

Nastavlja se hod po mukama velikana sa Velodroma, a što više Marselj posrće, vi se više inatite i čekate njegovu pobedu. Iako je Lorijan ostavio solidan utisak u dosadašnjem delu sezone, prognozirali ste na tiketima da je vreme za prekid crne serije Marselja. I opet ste se prevarili. Marselj je još jednom razočarao svoje navijače, ali i mnoge kladioce. Iako je Bačuaji pogodio za vođstvo, Mičelov tim je brzo primio gol i ostalo je 1:1.

VOLFZBERG - RAPID (tip 2, kvota 1,70) – rezultat 2:1

Favorizovane Bečlije su totalno podbacile na gostovanju jednom od najslabijih timova u austrijskom šampionatu, pa sada zaostaju dva boda za vodećim Salcburgom i Austrijom. Španac Jnčlan i Afrikanac Ouedraogo najavili su golovima potop Rapida, a kasni pogodak Šauba u nadoknadi vremena slaba je uteha svima koji su gađali dvojku.

PETROLUL - STEAUA (tip 2, kvota 1,80) – rezultat 0:0

Mnogi su očekivali da će slavni tim iz Bukurešta protiv slabijeg Petrolula nastaviti seriju pobeda i trku sa Astrom, ali ekipa Mirela Radoija nije mopgla da nađe put ka mreži. Imala je dobre šanse, najbolje su propustili Čipčiju i Hamrun koji su glavni krivci što nije došla očekivana dvojka u Ploeštiju večeras.

SAO PAULO - VASKO (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 2:2

Sve je počelo lepo, poveli su domaćini u prvom minutu golom Fabijana, dok Reis nije napravio glupost u 44. minutu, napravio penal, dobio crveni karton i omogućio autsajderu Vasku da izjednači. U nastavku, brojčano jači gost je stigao do vođstva sredinom drugog dela kada je bilo jasno da je kec daleko. Pogodak Kaija za 2:2 u 88. minutu kratko je dao nadu svima koji su očekivali pobedu Sao Paula, a koja nije došla.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.