RASTANAK POSLE ČETIRI GODINE: Evo kako se Partizan oprostio od Šćekića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 17:03

RASTANAK POSLE ČETIRI GODINE: Evo kako se Partizan oprostio od Šćekića (VIDEO)

Karijeru nastavlja u Poljskoj.

Aleksandar Šćekić novi je fudbaler poljskog Zaglebja, a FK Partizan se od veznjaka oprostio videom.

Crnogorski reprezentativac je u Humsku stigao u avgustu 2018. godine, a u crno-belom dresu je na 133 meča postigao 12 golova i imao devet asistencija uz jedan osvojen Kup Srbije u sezoni 2018/19.

Prema pisanju Sportskog žurnala Partizan je već spremio zamenu za Šćekića, a to će biti bivši igrač kluba Marko Jevtović, koji je trenutno slobodan igrač.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Šćekić napustio Partizan, karijeru nastavlja u Zaglebju

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 22.Jan.2022

Crnogorski fudbaler Aleksandar Šćekić napustio je Partizan i posle četiri sezone u crno-belom dresu karijeru će nastaviti u poljskom Zaglebju...On se danas oprostio od saigrača, a kako je saopšteno sa poljskim timom potpisaće trogodišnji ugovor...Tridesetogodišnji vezni igrač sa Partizanom...

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.