Izvor: RTS, 22.Jan.2022, 19:37

Šćekić napustio Partizana, karijeru nastavlja u Zaglebju

Crnogorski fudbaler Aleksandar Šćekić napustio je Partizan i posle četiri sezone u crno-belom dresu karijeru će nastaviti u poljskom Zaglebju.
Šćekić se oprostio od saigrača, a kako je saopšteno sa poljskim timom potpisaće trogodišnji ugovor.

Tridesetogodišnji vezni igrač sa Partizanom je osvojio Kup 2019. godine, a za crno-bele je odigrao 133 utakmice, postigao 12 golova i upisao devet asistencija.
Za reprezentaciju >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crne Gore odigrao je 29 utakmica.
U medijima su se pojavili nagoveštaji da na njegovo mesto treba da dođe Srđan Mijailović, zadnji vezni igrač Čukaričkog koji je ponikao i formirao se u Crvenoj zvezdi.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

CRNOGORSKI REPREZENTATIVAC ŠĆEKIĆ NAPUSTIO PARTIZAN! Stanojević: Vrati se u junu, da slavimo titulu! VIDEO

Izvor: Kurir, 22.Jan.2022

Zadnji vezni igrač crno-belih Aleksandar Šćekić oprostio se od saigrača i stručnog štaba, karijeru nastavlja u poljskom Zaglebju.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.