Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022, 12:01

U HUMSKU STIŽE PROVEREN IGRAČ: Partizan pronašao zamenu za Šćekića (FOTO)

Trenutno je bez kluba.

Partizan je ostao bez Aleksandra Šćekića koji je otišao u Zaglebje, ali su crno-beli već pikirali potencijalnu zamenu za crnogorskog reprezentativca.

Kako piše ''Sportski žurnal'' Partizan bi rado vratio svog bivšeg igrača Marka Jevtovića koji je proveo tri sezone u Humskoj, a što je još važnije taj transfer >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ne bi uticao na dovođenje Srđana Mijailovića iz Čukaričkog.

Jevtović je slobodan igrač pošto je krajem prošle godine raskinuo ugovor sa katarskim Al Ahlijem posle samo šest meseci. Prethodno je tri sezone proveo u turkskoj Konji za koju je odigrao 88 utakmica, a spekulisalo se da za njega postoji interesovanje turskih klubova posle odlaska iz Al Ahlija.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

RASTANAK POSLE ČETIRI GODINE: Evo kako se Partizan oprostio od Šćekića (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 22.Jan.2022

Karijeru nastavlja u Poljskoj...Aleksandar Šćekić novi je fudbaler poljskog Zaglebja, a FK Partizan se od veznjaka oprostio videom...Crnogorski reprezentativac je u Humsku stigao u avgustu 2018. godine, a u crno-belom dresu je na 133 meča postigao 12 golova i imao devet asistencija uz jedan osvojen...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.