Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021, 09:06

Prvi test u Sloveniji: Mura meri crno-bele

Igra Dača Pantić, prvi put po povratku iz Čelsija

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Ptuja)

Borba za status prvotimaca počinje danas. Treneri će reći da su im treninzi najbitniji, ali kako se tokom priprema posebna pažnja obraća na učinak na kontrolnim utakmicama, tako će u centru pažnje ove subote, bar kad su poklonici Partizana u pitanju, biti provera sa Murom.

Novi prvak Slovenije – u poslednjem kolu minulog prvenstva tukao Maribor >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << i popeo se na tron – ugostiće beogradski sastav na stadionu Fazanerija od 18 časova, uz direktan prenos na TV Arena sport 1. Biće to susret dva crno-bela tima, u kome će Aleksandar Stanojević ravnomerno raspodeliti minutažu svojim izabranicima.

Najavljeno je da će premijerni meč ovog četa igrati dva sastava po 45 minuta. Sudeći prema uvodnim treninzima u Ptuju, očekuje se da prvo poluvreme počne ekipa u rasporedu 4-2-3-1: Popović – Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović – Šćekić, Jojić – Lutovac, Marković (L. Pavlović), Pantić – Štulić. Možda će tokom susreta dođi do korekcije poslednje linije, kako bi stručni štab isprobao najavljenu promenu formacije sa trojicom igrača u odbrani. Zanimljivo, biće ovo prvi meč Danila Pantića za Partizan otkako se vratio iz Čelsija i biće interesantno videti koliko može ofanzivni vezni na početku trećeg mandata.

S obzirom da se tek pre tri dana priključio ekipi zbog obaveza u reprezentaciji Izraela, Bibars Natho je planiran da igra u drugom poluvremenu, baš kao i Nemanja Jović, koji je nedavno debitovao za A selekciju Srbije na turneji po Japanu. U tom delu susreta očekuje se da šansu dobiju i neki od poletaraca, poput napadača Sameda Baždara, štopera Luka Subotića, veziste Nikole Terzića... Verovatno bez Makija Banjaka, povređenog na treningu u petak veče.

Mura je već uhvatila zalet, pre deset dana pobedila nižerazredni austrijski tim Sankt Anu (3:1), da bi prošle subote izgubila od zagrebačkog Dinama (0:4), dok će Partizanu ovo biti prva kontrola ovog leta.

„Mura je ambiciozan i dobar klub, želimo da se izmerimo, vidimo gde smo. Žao mi je što provera nije za deset dana, ali mi je drago što je pred navijačima“, ističe Aleksandar Stanojević u prvi plan podatak da će se meč igrat pred publikom.

Fazanerija može da primi 3.782 navijača, ali zbog poštovanja epidemioloških mera kapacitet je ograničen na 75 odsto.

Tagovi:
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Prvi test u Sloveniji: Mura meri crno-bele, igra Dača Pantić

Izvor: MozzartSport.com, 26.Jun.2021

„Mura je ambiciozan i dobar klub. Žao mi je što provera nije za deset dana, ali mi je drago što je pred navijačima“, poručio Aleksandar Stanojević..(Od izveštača Mozzart Sporta iz Ptuja)..Borba za status prvotimaca počinje danas. Treneri će reći da su im treninzi najbitniji, ali kako se...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.