Izvor: MozzartSport.com, 25.Jun.2021, 20:14

Maki Banjak neizvestan za prvu Partizanovu kontrolu u Sloveniji

Kamerunac se povredio na treningu

(Od izveštača Mozzart Sporta iz Ptuja)

Prvi radni dan doneo je u prvi problem stručnom štabu Partizana tokom priprema u Sloveniji. Na treningu u petak popodne iz stroja je ispao Maki Banjak.

Kamerunski štoper dobio je udarac u nogu tokom vežbe na skraćenom terenu, posle intervencije lekara ustanovljeno je da ne može da nastavi trening, pa je prebačen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << u hotel. Prema prvim naznakama, povreda ne bi trebalo da je teže prirode, ali je teško očekivati da Banjak bude u konkurenciji za premijerni kontrolni meč ovog leta, u subotu od 18 časova protiv Mure.

Inače, Banjak je jedan od igrača koji ima dozvolu da napusti Humsku tokom prelaznog roka. Čak i da ostane malo ko veruje da će igrati, jer su u prednosti Igor Vujačić i novajlija Siniša Saničanin, dok je ugovor pre nekoliko meseci produžio Bojan Ostojić.

Što se tiče ostatka tima, popodnevni trening Partizana propustio je Lazar Marković (iz predostrožnosti), dok je kapiten Vladimir Stojković dobio lakši udarac u stopalo, pa je sa ledom preko noge odgledao završnih pola sata uigravanja.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PROBLEMI ZA CRNO BELE: Štoper se povredio pred prvi pripremni meč!

Izvor: HotSport.rs, 25.Jun.2021

Maki Banjak neizvestan za prvi pripremni meč Problem za crno bele pred meč sa Murom u Sloveniji. Partizan će biti oslabljen u prvom pripremnom meču jer je povredu doživeo Maki Banjak koji je dobiu udarac u nogu togom vežbe. Lekari su ustanovili da povreda nije teže prirode, ali će zbog predostrožnosti...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.