MURA PRVI TEST PARTIZANA NA PRIPREMAMA: Stanojević spremio dva tima (SASTAVI)

Izvor: SrbijaDanas.com, 26.Jun.2021, 17:57

MURA PRVI TEST PARTIZANA NA PRIPREMAMA: Stanojević spremio dva tima (SASTAVI)

Meč se igra od 18 časova.

Fudbaleri Partizana danas od 18 časova igraju prvi kontrolin meč na pripremama u Sloveniji, a rival crno-belima biće aktueolni šampion Slovenije Mura.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević odlučio je da na prvoj utakmici podeli minutažu, pa će dva različita igrati po jedno poluvreme. Za Partizan će debitovati >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Siniša Saničanin, a u tu je i povratnik Danilo Pantić.

Danci su tek u poslednjem kolu osvojili prve bodove i prošli u osminu finala EP, ali zasluženo jer su ostavili dobar utisak. Vels je, s druge strane, iznenađenje, pa je danas (18.00) u podređenom položaju: kvota da Dansku je 1,92, na iks 3,35, a na Vels 4,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Vels - Danska.

Meč protiv Mure započeće sastav Popović, Miljković, Vujačić, Saničanin, Obradović, Šćekić, Jojić, Lutovac, Pavlović, Pantić, Štulić. U drugom poluvremenu će drugih 11 igrača istrčati na teren, a među njima će biti i mladi Samed Baždar koji se pokazao u kadetima crno-belih prošle sezone. Tim Partizana u drugom poluvremenu će činiti Stevanović, Živković, Đorđević, Ostojić, Urošević, Smiljanić, Zdjelar, Terzić, Natho, Jović, Baždar.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda Ališa Leman, fudbalerka iz Švajcarske

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.