Potvrda iz prve ruke - Partizan dobio dugo čekano pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 22.Okt.2018, 14:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Potvrda iz prve ruke - Partizan dobio dugo čekano pojačanje! (foto)

Predsednik KK Partizan NIS Ostoja Mijailović, a zatim i sam klub, potvrdili su danas da je angažovano dugo čekano pojačanje na poziciji "četvorke".

Košarkaški klub Partizan NIS dobio je danas pojačanje na poziciji krilnog centra na koje su navijači dugo čekali.

Predsednik >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Mijailović se oglasio na Tviteru, a zatim je i na zvaničnom klupskom sajtu saopšteno da je Stefan Janković (25, 211 cm) danas parafirao ugovor sa crno-belima.

Novi košarkaš Partizana studirao je na Univerzitetu Misuri, da bi od treće godine koledža prešao na Univerzitet Havaji, gde je i diplomirao.

Janković je tokom leta 2016. godine nastupao za Majami Hit u NBA Letnjoj ligi, da bi sa ekipom Hita potpisao profesionalni ugovor, ali je sezonu 2016/17 proveo u G ligi igrajući za razvojne timove Majami Hita i Orlando Medžika.

U sezoni 2017/18. Stefan Janković je igrao za Crvenu zvezdu mt:s, sa kojom je nastupao u Evroligi, ABA ligi, Kupu Radivoja Koraća i Superligi Srbije.

Janković je u Partizanu zadužio dres sa brojem 33, a moguće je da će već sutra biti u konkurenciji za duel sa Asvelom, mada je teško verovati da će debitovati.

View this post on Instagram

@stefanj33 je novi košarkaš #KKPartizan U ovoj sezoni, Stefan će nositi dres sa brojem 33!  #ABALiga #7DaysEuroCup

A post shared by KK Partizan NIS Beograd (@partizanbc) on Oct 22, 2018 at 5:38am PDT
Pogledaj vesti o: Twiter

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Braun postpisao za Partizan

Izvor: RTS, 23.Okt.2018, 12:47

Amerikanac sa iskustvom iz NBA lige Entoni Braun novi je košarkaš Partizana, potvrđeno je na sajtu kluba. . Braun ima 26 godina, igra na pozicijama beka i niskog krila, i potpisao je ugovor do kraja sezone...Diplomirao je...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.