Braun postpisao za Partizan

Izvor: RTS, 23.Okt.2018, 12:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Braun postpisao za Partizan

Amerikanac sa iskustvom iz NBA lige Entoni Braun novi je košarkaš Partizana, potvrđeno je na sajtu kluba.
Braun ima 26 godina, igra na pozicijama beka i niskog krila, i potpisao je ugovor do kraja sezone.

Diplomirao je na Stenfordu, pre tri godine izabrali su ga Lejkersi na >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << NBA draftu a igrao je i za Minesotu, Orlando i Nju Orleans i sakupio ukupno 41 meč.
Nastupao je i u razvojnoj ligi (bio na Ol-staru lige), a pre dve nedelje je raskinuo saradnju sa Filadelfijom posle Letnje lige.
Braun je drugo pojačanje crno-belih u samo dva dana, nakon što je juče potpisao doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Stefan Janković.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

BUM - Partizan doveo NBA pojačanje! (foto)

Izvor: Sportske.net, 23.Okt.2018

Završen je još jedan veliki posao, KK Partizan NIS dobio je NBA pojačanje...Košarkaški klub Partizan NIS uputio je najlepšu moguću pozivnicu navijačima za večerašnji duel sa Asvelom...Crno-beli su nakon Stefana Jankovića angažovali još jedno pojačanje, a potvrda o dogovoru sa Amerikancem...

Nastavak na Sportske.net...

NBA pojačanje Partizana - Braun u crno-belom

Izvor: N1 televizija, 23.Okt.2018

Košarkaš sa NBA iskustvom stigao je u redove Partizana. Entoni Braun novo je pojačanje crno-belog tima...Dvedesetšestogodišnji košarkaš koji je diplomirao na Stenford Univerzitetu, izabran je na NBA draftu 2015. godine od strane Los Anđeles Lejkersa. Može da igra i kao bek i kao krilo...Igrao...

Nastavak na N1 televizija...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.