Poluvreme - Za promenu, Grobari prijatno iznenađeni, pominju i Ilieva! (TVITOVI) (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020, 18:51

Poluvreme - Za promenu, ''Grobari'' prijatno iznenađeni, pominju i Ilieva! (TVITOVI) (video)

Partizan polako podiže nivo svoje igre.

Posle prvog poluvremena u Senti, Partizan protiv domaćeg TSC-a vodi sa 1:0, golom Filipa Holendera u 24. minutu.

Šćekić je tada sa svoje polovine poslao dugu loptu za novog napadača Partizana, koji je pobegao Antoniću i savladao Filipovića. Njemu je ovo drugi gol u dresu Partizana, prethodno je crno-belima doneo pobedu nad Proleterom u Humskoj.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />
Par minuta posle vodećeg gola, crno-beli su imali i dve izgledne prilike preko Asana, prvi put je posle greške Antonića pogodio spoljni deo mreže, a u 29. minutu je njegov pokušaj izblokiran sa ivice kaznenog prostora.

Mogao je i Holender do drugog gola u finišu poluvremena, još jednom je umakao svojim čuvarima, ali ovoga puta je loptu poslao iznad prečke.

Domaći su, s druge strane, najopasniji pokušaj imali šest minuta pre kraja poluvremena, kada je Stojković dobvro intervenisao.

Za sada, navijači Partizana su zadovoljni viđenim.

-

-

hvala ti stanoje za holender IN

hvala ti stanoje za sadiq OUT

— Perović (@NikolaPerovic90) November 29, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Serija A - Čarolija Pavoletija nedovoljna, Specija nosi bod sa Sardinije! (video)

Izvor: Sportske.net, 29.Nov.2020

Dobili smo najlepši gol devetog kola Kalča...Kaljari bio blizu preokreta, ali greška Klavana poklanja bod Speciji (2:2)...Gosti su bili agilniji tokom prvog dela meča, Faria je prvi zapretio, Kranjo je bio spreman da reaguje. Prvi gol vidimo u 36. minutu, Specija vodi golom Gijasi - asistencija se...

Nastavak na Sportske.net...

Uzalud Đurđevićevi golovi, Sporting prokockao veliku prednost! (video)

Izvor: Sportske.net, 30.Nov.2020, 00:07

Sjajno je počelo, katastrofalno se završilo za ekipu Sportinga iz Hihona...U utakmici 15. kola španske Segunde, Las Palmas je večeras posle velikog preokreta savladao ekipu Sportinga iz Hihona rezultatom 3:2!..Tokom prvog poluvremena izgledalo je da će srpski napadač Uroš Đurđević imati ulogu...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.