DERBI SUPERLIGE IGRA SE U SENTI: Partizan protiv TSC-a i ISTORIJE!

Izvor: SrbijaDanas.com, 29.Nov.2020, 13:29

DERBI SUPERLIGE IGRA SE U SENTI: Partizan protiv TSC-a i ISTORIJE!

Crno-beli ruše neugodnu tradiciju.

Najzanimljiviji meč 16. kola Superlige Srbije igra se u Senti, gde će TSC ugostiti drugoplasirani Partizan, sa željom da nastavi uspešnu tradiciju.

Partizan je počeo da pobeđuje, ne baš ubedljivo, alii ma lepu seriju iza sebe. Crno-beli imaju priliku da potrde dobru formu danas (17.00) na ne baš lakom >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << gostovanju TSC-u, gde je kvota na dvojku 1,82, a na duplu šansu 1X 2,00. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za TSC- Partizan.

Naime, od ulaska u elitni rang srpskog fudbala, tim iz Bačke Topole nije izgubio od Parnog valjka. Oba prethodna meča završena su nerešenim rezultatom (po 1:1), podsetimo, TSC je odoleo u Humskoj prvog septembarskog dana prošle godine, dok je 22. februara ove bio isti rezultat.

Trener Partizana Aleksandar Stanojević ne računa na povređenog napadača Bajbeka, dok je učešće oporavljenog Lazara Markovića i dalje pod znakom pitanja.

Utakmica u Senti počinje u 17 časova, a pravdu će deliti Nenad Minaković, pomagaće mu Svetozar Živin i Milan Šutulović.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARNI VALJAK POČEO DA MELJE: Partizan kroz Sentu četvrtom brzinom! Crno-beli deklasirali TSC u derbiju Superlige VIDEO

Izvor: Kurir, 29.Nov.2020

Partizan je u okviru 16. kola fudbalske Super lige Srbije u dklasirao TSC 4:0 (1:0).

Nastavak na Kurir...

NAKON ISPADANJA IZ KUPA: Ranjene Nišlije čekaju POSRNULU Vojvodinu! Lalatović na mestu uspeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 11:47

Nišlije u crnoj seriji...Najzanimljiviji duel 14. kola Superlige, od mečeva koji su na programu u ponedeljak, igra se na "Čairu", gde "ranjene" Nišlije dočekuju posrnulu Vojvodinu...Nenad Lalatović danas (16.00) gostuje s Vojvodinom u Nišu, i sve govori da nas čeka izuzetno zanimljiva utakmica....

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.