NAKON ISPADANJA IZ KUPA: Ranjene Nišlije čekaju POSRNULU Vojvodinu! Lalatović na mestu uspeha

Izvor: SrbijaDanas.com, 30.Nov.2020, 11:47

NAKON ISPADANJA IZ KUPA: Ranjene Nišlije čekaju POSRNULU Vojvodinu! Lalatović na mestu uspeha

Nišlije u crnoj seriji.

Najzanimljiviji duel 14. kola Superlige, od mečeva koji su na programu u ponedeljak, igra se na "Čairu", gde "ranjene" Nišlije dočekuju posrnulu Vojvodinu.

Nenad Lalatović danas (16.00) gostuje s Vojvodinom u Nišu, i sve govori da nas čeka izuzetno zanimljiva utakmica. Kvota na Radnički je 2,95, na iks 3,25, a na Vojvodinu 2,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Radnićki Niš - Vojvodina.

Novosađani ne odustaju >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od borbe za izlazak na evropsku scenu, a poslednja dva rezultata usporila su izabranike Nenada Lalatovića u tome.

Naime, Vojvodina je u prethodnim susretima izgubila od Zvezde na "Karađorđu" i remizirala u Gornjem Milanovcu, pa su tri boda za novosadske crveno-bele imperativ. Prednost Lala je i u činjenici da na klupi ima Lalatovića, koji je svojevremeno sa velikim uspehom radio u Radničkom.

Sa druge strane, Nišlije su u veoma lošoj seriji. Odlazak Milana Đuričića i imenovanje Radoslava Bataka za novog šefa stručnog štaba trebalo bi da trgne domaćina iz krize, pošto je u prethodna tri duela upisao isti broj poraza, računajući i poslednju blamažu u Kupu Srbije, kada je ekipa eliminisana od prvoligaša IMT-a na Novom Beogradu.

Poslednji trijumf Radnički je zabeležio na "Čairu" protiv Partizana (1:0), pre nešto manje od mesec dana. Tada je na klupi bio Đuričić.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.