Pera Božić se vraća u Partizan?

Izvor: NaDlanu.com, 28.Jan.2013, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Pera Božić se vraća u Partizan?

Jedan od najtrofejnijih košarkaša u istoriji Partizana Petar Božić, trebalo bi najkasnije sutra da saopšti svoju odluku u povratku među crno-bele.

Čovek sa ogromnim iskustvom i dovoljnim autoritetom trebalo bi da postane prvi pomoćni trener šampiona i tako pojača stručni štab Partizana pred nastavak Jadranske lige i nastup ekipe na završnom turniru Kupa Radivoja Koraća od 7. do 10. februara u Kragujevcu >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << pišu Večernje novosti.Iskusni bek je nedavno raskinuo ugovor sa metalcem iz Valjeva, a na klupi crno-belih bi nasledio još jednu legendu kluba Miloša Vujanića, koji se iz ličnih razloga povukao iz stručnog štaba Duška Vujoševića.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona,   Kragujevac

Nastavak na NaDlanu.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petar Božić na klupi Partizana mt:s

Izvor: Mondo, 28.Jan.2013

Bivši kapiten crno-belih prihvatio je poziv trenera Duška Vujoševića da postane član stručnog štaba šampiona Srbije...Petar Božić i Duško Vujošević razgovarali su prethodnih dana o mogućnosti da bivši kapiten Partizana mt:s preuzme ulogu pomoćnog trenera crno-belih...Dogovor je postignut...

Nastavak na Mondo...

Božić se vraća kući

Izvor: RTS, 28.Jan.2013

Petar Božić vratio se u KK Partizan, ovoga puta kao pomoćni trener. Božić prekinuo svoju bogatu igračku karijeru i zauzeo mesto koje je bilo upražnjeno odlaskom Miloša Vujanića...Petar Božić prihvatio je poziv trenera Duška Vujoševića i od danas je član stručnog štaba Partizana...Dugogodišnji...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.