Božić se vraća kući

Izvor: RTS, 28.Jan.2013, 15:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Božić se vraća kući

Petar Božić vratio se u KK Partizan, ovoga puta kao pomoćni trener. Božić prekinuo svoju bogatu igračku karijeru i zauzeo mesto koje je bilo upražnjeno odlaskom Miloša Vujanića.

Petar Božić prihvatio je poziv trenera Duška Vujoševića i od danas je član stručnog štaba Partizana.

Dugogodišnji kapiten crno-belog tima odlučio je da prekine košarkašku karijeru i posveti se trenerskom poslu. >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Božić će biti pomoćni trener u stručnom štabu aktuelnog šampiona Srbije.

Božić je u Partizan došao u sezoni 2004/2005 i sa klubom iz Humske osvojio je osam titula prvaka države, pet prstenova Jadranske lige i pet domaćih kupova. Božić je igrač sa najviše odigranih utakmica u crno-belom dresu u istoriji kluba.

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.