Petar Božić na klupi Partizana mt:s

Izvor: Mondo, 28.Jan.2013, 14:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Petar Božić na klupi Partizana mt:s

Bivši kapiten crno-belih prihvatio je poziv trenera Duška Vujoševića da postane član stručnog štaba šampiona Srbije.

Petar Božić i Duško Vujošević razgovarali su prethodnih dana o mogućnosti da bivši kapiten Partizana mt:s preuzme ulogu pomoćnog trenera crno-belih.

Dogovor je postignut i Božić će i definitivno preuzeti mesto Vujoševićevog asistenta i tako zameniti Miloša Vujanića, takođe >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << bivšeg igrača, koji je se nedavno povukao sa te funkcije.

Petar Božić, koji je rastao sa crno-belima krajem prošle sezone, debitovaće na klupi Partizana večeras na duelu 19. kola ABA lige protiv Radničkog u Kragujevcu, čime će i zvanično završiti igračku karijeru.

(MONDO, foto: MN Press)
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Petar Božić kao pomoćni trener ponovo među crno-belima

Izvor: Sportski Žurnal, 28.Jan.2013

Kao i što je najavljeno prethodnih dana, dugogodišnji kapiten Partizana Petar Božić, prihvatio je ulogu pomoćnog trenera.. . Božić je nedavno napustio Metalac iz Valjeva, zatim se penzionisao, i uronio u trenerske vode.. Prethodno je funkciju pomoćnika Dušku Vujoševiću obavljao Miloš Vujanić.

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.