Partizanu veliki bod u Hanoveru

Izvor: RTS, 21.Dec.2016, 22:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizanu veliki bod u Hanoveru

Crno–beli su odigrali nerešenu utakmicu na gostovanju u Hanoveru 12:12 i tako osvojili prvi bod u ovosezonskoj vaterpolo Ligi šampiona.

Bod u duelu sa vrlo iskusnom ekipom nemačkog vicešampiona je za mladi beogradski sastav značajan uspeh, ali ostaje žal što >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << nije postigao i više.
Partizan je skoro tokom celog meča držao sve konce u svojim rukama. Vodio je šest minuta pre kraja sa 12:7, a onda se u završnici borio da sačuva bod.
Najefikasniji u redovima Partizana bio je petostruki strelac Ognjen Stojanović, u listu strelaca kod crno–belih upisali su se još i Đorđe Lazić sa tri gola, Nikola Jakšić sa dva, Radomir Drašović i Filip Radojević sa po jednim pogotkom.
Kod domaćih najefikasniji, sa četiri pogotka bio je Aleksandar Radović.
"Čestitam dečacima iz ekipe Partizana na sjajnoj igri. Kažem dečacima, deci, jer oni su u proseku stari 19 godina. Za mene su oni pobedili u ovoj utakmici. Odigrali su odlično, protiv mnogo jače i iskusnije ekipe, kojoj takođe čestitam na pruženoj partiji. Partizan je zaslužio pobedu, ali ova utakmica je pokazala da ljudi iz vrha svetskog i evropskog vaterpola treba da razmisle u kom pravcu ovaj sport ide", istakao je Zoran Milenković, trener Partizana, izuzetno razočaran suđenjem.
Ni u ovom meču trener Beograđana nije mogao da računa na sve igrače.
Za utakmicu zbog povreda ili bolesti nisu bili spremni Repanović, Lukić i Toholj, a izostao je i Tanasković. 
Za crno-bele prvi put ove sezone zaigrao je Marko Bolović, vaterpolista sa srpskim državljanstvom, koji je odrastao u Nemačkoj i na Banjicu stigao baš iz Hanovera. 
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LŠ: Partizan ispustio pobedu u Hanoveru

Izvor: B92, 21.Dec.2016

Vaterpolisti Partizana remizirali su sa Hanoverom 12:12 (4:3, 3:0, 3:4, 2:5) i osvojili prvi bod u Ligi šampiona ove sezone. Petostruki strelac za srpskog šampiona bio je Ognjen Stojanović, tri je dao Đorđe Lazić, dva Nikola Jakšić, a po jedan Radomir Drašović i Filip Radojević. Najefikasniji...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.