LŠ: Partizan ispustio pobedu u Hanoveru

Izvor: B92, 21.Dec.2016, 22:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

LŠ: Partizan ispustio pobedu u Hanoveru

Vaterpolisti Partizana remizirali su sa Hanoverom 12:12 (4:3, 3:0, 3:4, 2:5) i osvojili prvi bod u Ligi šampiona ove sezone. Petostruki strelac za srpskog šampiona bio je Ognjen Stojanović, tri je dao Đorđe Lazić, dva Nikola Jakšić, a po jedan Radomir Drašović i Filip Radojević. Najefikasniji za Hanover bio je Aleksandar Radović.

Nastavak na B92...






Povezane vesti

Vaterpolisti Partizana prokockali neverovatnu prednost, na kraju samo bod protiv Hanovera!

Izvor: BKTV News, 21.Dec.2016

Vaterpolisti Partizana remizirali su sa Hanoverom, čime su osvojili prvi bod u Ligi šampiona ove sezone..."Crno-beli" su propustili šansu da osvoje sva tri u Nemačkoj, jer su ispustili pet golova prednosti na šest minuta pre kraja (12:7), te je meč završen 12:12!..Petostruki strelac za srpskog...

Nastavak na BKTV News...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.