Partizan vraća Stojketa na gol, ko će biti drugi bonus?

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 10:22

Partizan vraća Stojketa na gol, ko će biti drugi "bonus"?

Savo Milošević na slatkim mukama.

Zbog pravila o nastupu dvojice igrača do 21 godine na superligaškim terenima, Partizan je morao da "žrtvuje" kapitena ekipa Vladimira Stojkovića.

Iskusni čuvar mreže pristao je da ga na određenim mečevima menja Aleksandar Popović, ali uskoro bi trebalo da se vrati na teren. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<

Sportski žurnal prenosi da je Savo Milošević odlučio da u tim vrati Stojkovića, a njemu će se pridružiti i Bibars Natho.

Oni će tako uhvatiti takmičarski priključak pred susret sa RFS iz Letonije u okviru kvalifikacija za Ligu Evrope koji se igra 29. avgusta.

Pored Filipa Stevanovića, postavlja se pitanje ko će biti "bonus" u superligaškom meču, u najozbiljnijoj konkurenciji su Denis Stojković koji je odigrao veoma dobro u Surdulici i Lazar Pavlović.

Meč protiv Inđije u Humskoj igra se u subotu od 19.30

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.