Stanković debituje u Evropi, Zvezdin novi početak, ovo je tim?

Izvor: Sportske.net, 18.Avg.2020, 09:49

Stanković debituje u Evropi, Zvezdin novi početak, ovo je tim?

Šampion Srbije će u slučaju prolaska u prvom kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gostovati Dinamu iz Tbilisija ili Tirani.

Crvenu zvezdu večeras od 21 sat očekuje prvi evropski izazov protiv rivala veoma simboličnog naziva - Evropa.

Ekipa iz Gibraltara predstavlja egzotiku kada su u pitanju evropski fudbalski tokovi, ali to mora biti poziv na oprez jer jedan meč u eliminacionim fazama bilo kog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << takmičenja može doneti, ali i odneti mnogo.

"Crveno-beli" su apsolutni favoriti na Marakani, ekipa Dejana Stankovića izgleda dosta bolje u novoj sezoni i pored određenih problema na prethodnom meču sa Spartakom, pa navijači sa nestrpljenjem očekuju novu ubedljivu pobedu.

Trener Zvezde je donekle i otkrio određene dileme što se tiče prvih 11, napad će predvoditi El Fardu Ben, dok se usled činjenice da ne mora da vodi računa o "bonusima" nazire najjači sastav srpskog šampiona.

Ispred Borjana će na teren istrčati najverovatnije "četvorka" u sastavu Gobeljić, Degenek, Pankov i Rodić, "osiguranje" na sredini terena činiće Petrović i Nikolić ispred kojih bi trebalo da deluje sjajni trio Katai - Ivanić - Spiridonović.

Stanković je u napadu najavio Bena kojem će se priključivati i saigrači iz ofanzivnog dela sredine terena u svakom trenutku.

Utakmicu će direktno prenositi RTS 1 i Arena sport 2.

Mogući sastav Crvene zvezde:

Borjan - Gobeljić, Degenek, Pankov, Rodić - Petrović, Nikolić, Spiridonović, Ivanić, Katai - Ben.
Pogledaj vesti o: Crvena Zvezda

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Zvezdina najvažnija evropska sezona: Pred očima status nosioca kroz cele kvalifikacije i minimum 19.682.000 evra

Izvor: MozzartSport.com, 18.Avg.2020

Crveno-beli večeras protiv gibraltarske Evrope (21 čas, TV RTS) počinju novi ciklus koji u budućnosti klubu može da donese mnogo povlastica..Kada je Vladan Milojević stigao na Marakanu, leta 2017. godine, bilo je važno samo prekinuti decenijsko brukanje i bar nekog izbaciti iz Evrope. Crvena zvezda...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.