Partizan u laganom ritmu do drugog kola (video)

Izvor: Sportske.net, 19.Jul.2018, 22:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u laganom ritmu do drugog kola (video)

Crno-beli još jednom ubedljivo savladali crnogorskog predstavnika.

Posle 3:0 u Nikšiću pre sedam dana, i večeras u Humskoj isti rezultat pred nešto više od sedam hiljada gledalaca, ponovo 3:0 za Partizan, a s obzirom na broj prilika, moglo je večeras da bude i više golova.

U svakom slučaju, crno-beli su lako izborili plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope, gde će im rival biti >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << litvanski Trakai.

Partizan je večeras iskoristio prvu pravu priliku na utakmici. Igrao se 11. minut meča, korner za crno-bele sa desne strane, a onda odlično uigrana akcija Sume, Zdjelara i Pantića, koji sa desetak metara šutira u donji levi ugao gola gostiju, lopta pogađa stativu i odbija se u mrežu - 1:0.

Deset minuta kasnije lepa prilika i za Sejdubu Sumu, koji šutira iskosa sa desne strane u bliži ugao, ali nije najbolje zahvatio loptu koja pogađa spoljni deo mreže.

Na drugi gol crno-belih čekalo se do finiša prvog poluvremena, do 44. minuta, kada Nemanja G Miletić osvaja loptu na levoj strani, onda lepo centrira za Ožegovića, koji udarcem glavom šalje loptu u desni ugao gola golmana Radovića - 2:0.

Početkom drugog poluvremena zanimljiva situacija, Sejduba Suma je dugo vukao loptu, obilazio oko zgusnute odbrane gostiju u pokušaju da nađe prostor za udarac i tek kada su navijači već počeli da mu sve glasnije zvižde, odlučio je da uposli Ivanovića, ali je to loše učinio, pa se malo naljutio na svog saigrača i čak ga ''ćušnuo'' s leđa po vratu?!

Par minuta kasnije Suma je napustio teren, zamenio ga je Tošić, a umesto Španca Valijentea priliku je dobio Svetozar Marković.

U 59. minutu greška Markovića na sredini, usledio je opasan napad gostiju, idealna prilika za Bošnjaka koji je izbio sam ispred Kljajića, ali je šutirao pravo u golmana Partizana.

Novi kiks Markovića i u 68. minutu, opet Pljevljaci izbijaju ispred Kljajića, ovoga puta su imali dva pokušaja, jer je i Nemanja G Miletić traljavo reagovao ali je Kljajić oba puta dobro reagovao.

Tri minuta kasnije, Tošić je odlično centrirao sa desne strane na drugu stativu za Sašu Zdjelara koji sa pet metara ne uspeva da savlada protivničkog golmana.

Minut kasnije je i Pantić imao jedan opasan pokušaj, ali lopta je prohujala pored desne stative.

Treća izmena u Partizanu bila je u napadačkim redovima, Ožegovića je zamenio Rikardo Gomeš, koji je u 81. minutu imao stopostotnu priliku za 3:0, posle lepog dodavanja Tošića, novi napadač Partizana bio je u situaciji jedan na jedan sa protivničkim golmanom, ali nije uspeo da ga savlada, Radović je ovde izašao kao pobednik.

Ali, samo dva minuta kasnije, ispravio je ovu grešku Rikardo Gomeš. Enake ga je uposlio u šesnaestercu, Gomeš se lepo oslobodio svojih čuvara i onda snažnim udarcem po zemlji pogodio mrežu - 3:0.

Nova prilika za Partizan i u 55. minutu, ovoga puta akcija Đerleka i Pantića, na kraju Đerlek šutira sa oko dvanaest metara, ali tik pored desne stative.

Sam finiš meča obeležio je Gomeš još jednom svojom odličnom prilikom, ai ovog puta stativa je spasila goste, ostalo je 3:0.

PARTIZAN: Kljajić, Enake, N. R. Miletić, Valijente (od 57. Marković), N. G. Miletić, Đerlek, Zdjelar, Pantić, Suma (od 57. Tošić), Ivanović, Ožegović (od 63. Gomeš).

RUDAR: Radović, Tomašević, Mitrović, Sopo, Šekulić, Kotorac, Golubović, Macanović, Vuković, Đalović, Bošnjak
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

LAGANIM RITMOM U LITVANIJU: Partizan i u revanšu siguran protiv Rudara!

Izvor: Večernje novosti, 19.Jul.2018

Pantić, Ožegović i Gomeš overili prolaz u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope. Naredni rival Trakai koji je uspeo da eliminiše kazahstanski Irtiš DRUGO kolo kvalifikacija Lige Evrope se kristalno jasno videlo još iz Nikšića, večeras je u Humskoj samo stigla zvanična...

Nastavak na Večernje novosti...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.