Izvor: TvojPortal.com, 14.Okt.2012, 00:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan u Nišu savladao Ademar Leon

Tvoj portal
Crno-beli rukometaši napravili veliko iznenađenje pobedom nad favorizovanim Špancima u trećem kolu Lige šampiona - 33:31
Partizan je ostvario senzacionalan trijumf u rukometnoj Ligi šampiona! Crno-beli su u niškom Čairu u sjajnoj atmosferi pobedili favorizovani >> Pročitaj celu vest na sajtu TvojPortal.com << Adeamr Leon iz Španije sa 33:31 (17:15) i ostvarili prvu pobedu u grupnoj fazi elitnog takmičenja.


Pored pobede i bodova, može da raduje i činjenica da je meč prošao bez ijednog incidenta na tribinama za razliku od nedavnog skanadala na tribinama u meču sa Flensburgom. Tako je beležnica specijalnog delegata Evropske rukometne federacije (EHF) Klausa Ditera Kontanta ostala prazna, a crno-beli su se, po svemu sudeći, spasili drakonske kazne.
Partizan je do pobede došao u triler završnici, pošto je tokom celog meča vodio sa par golova razlike, ali su Španci stalno stizali do egala. Pitanje pobednika rešeno je u završnici utakmice, u koju su crno-beli ušli sa vođstvom od 31:28. Ademar je, sa igračem više, stigao do 31:30, ali je minut i po pre kraja najiskusniji Nenad Maksić zapečatio sudbinu Španaca.
Najefikasniji u timu srpskog šampiona bili su Nemanja Ilić sa osam i Uroš Mitrović sa sedam pogodaka. U timu Ademara istakao se Raul Kampos sa devet golova.
U sledećem kolu Partizan gostuje HSV-u 21. oktobra, potom 18. novembra dočekuje Monpelje, kojem će gostovati 25. Potom Partizan 2. decembra dočekuje Čehovske Medvede. Grupno fazu okončaće sa dva gostovanja u februaru 2013. godine, 6-10. Flensburgu, te 23. kod Ademar Leona. partizan sada ima skor od jedne pobede i dva poraza, baš kao i Ademar koji je pobedio Monpelje i izgubio od hamburga i srpskog šampiona...

Pogledaj vesti o: Incident

Nastavak na TvojPortal.com...






Povezane vesti

Kairat raspršio nade Ekonomca

Izvor: B92, 14.Okt.2012

Futsal ekipa Ekonomca iz Kragujevca nije uspela da se plasira u završnu rundu Lige šampiona, jer je na domaćem terenu ubedljivo poražena od Kairata sa 5:0...Kazahstanska ekipa je tako sa sva tri trijumfa obezbedila nastup u završnici elitnog takmičenja. Ekonomac je u grupi sa Era pakom i Slovmatikom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TvojPortal.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TvojPortal.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.