Partizan slab u Sloveniji, mora bolje u drugom poluvremenu!

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018, 17:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan slab u Sloveniji, mora bolje u drugom poluvremenu!

Crno-beli slabi nakon prvih 20 minuta protiv Krke.

Dobre odbrane i na jednoj i na drugoj strani su obeležile prvih par minuta, a najlepši potez smo videli kada je Vanja Marinković zakucao u jednoj kontri i nakon toga iskoristio dodatno slobodno bacanje.

Rezultatska klackalica tokom čitavog dela prvog poluvremena, sve dok se Krka nije malo odvojila nakon zakucavanja Lapornika za 27:23.

Ipak, ni to nije dugo trajalo, vratili su se crno-beli u meč, ali samo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << za kratko.

Škedelj, Cinac i Lapornik donose najveću prednost Krki, bilo je 9 poena prednosti pred sam kraj prvog poluvremena.

Ipak, Partizan na odmor odlazi sa minusom od 6 poena nakon polaganja Markusa Pejdža i iskorišćenog dodatnog slobodnog bacanja.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Partizan ima košarkaškog Sumu (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 20.Okt.2018

Partizan je poražen danas od Krke u gostima, a kod navijača vlada razočaranje...Loša igra Partizana...Ekipa koju predvodi Nenad Čanak je odigrala još jedan jako loš meč, danas su poraženi od Krke sa 80:76...Šta kažu navijači?..Razočarani su, ima onih koji smatraju da nisu zaslužili bolje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.