Partizan se žali na direktora KLS

Izvor: B92, 12.Maj.2014, 16:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se žali na direktora KLS

Košarkaški klub Partizan NIS uputio je žalbu Predsedništvu Košarkaške lige Srbije zbog predsednika takmičenja Dragana Gogića. Vujošević je tokom derbija 8. kola SL sa Radničkim skinuo sako zbog čega je kažnjen drugo kolo u nizu, a isto je u Pioniru uradio i trener Kragujevčana Miroslav Nikolić. Vujošević je kažnjen sa 34.500 dinara.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Maja Nikolić,   Kragujevac

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan: Saopštenje direktora pokazuje da nismo dobrodošli u ovoj ligi

Izvor: Sportal.rs, 12.Maj.2014

Trener Košarkaškog kluba Partizan NIS Duško Vujošević u saopštenju br. 08-2013/14 direktora takmičenja Dragana Gogića od 8.

Nastavak na Sportal.rs...

Partizan traži ukidanje kazne Vujoševiću zbog sakoa

Izvor: RTS, 12.Maj.2014

KK Partizan NIS žalio se predsedništvu Udruženja klubova košarkaške lige Srbije zbog kazne koja je izrečena Dušku Vujoševiću zbog neprikladnog odevanja tokom utakmice. Crno-beli su na klupskom sajtu izdali saopštenje u kojem navode da direktor takmičenja Dragan Gogić donosi odluke prema sopstvenom...

Nastavak na RTS...

Bez kazni za skidanje sakoa

Izvor: B92, 13.Maj.2014, 16:08

Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Dragan Gogić za sada nije odredio nikakve kazne za masovno skidanje sakoa na utakmici Partizana i Radničkog. Na tom meču treneri obeju ekipa Duško Vujošević i Miroslav Muta Nikolić u drugoj četvrtini su skinuli sakoe u znak protesta zbog pravila...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.