Bez kazni za skidanje sakoa

Izvor: B92, 13.Maj.2014, 16:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Bez kazni za skidanje sakoa

Direktor takmičenja Košarkaške lige Srbije Dragan Gogić za sada nije odredio nikakve kazne za masovno skidanje sakoa na utakmici Partizana i Radničkog. Na tom meču treneri obeju ekipa Duško Vujošević i Miroslav Muta Nikolić u drugoj četvrtini su skinuli sakoe u znak protesta zbog pravila u Superligi, a bez tog odevnog predmeta ostali su i pojedini članovi stručnog štaba crno-belih.
Pogledaj vesti o: Liga Šampiona

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Gogić odustao od kazni zbog skidanja sakoa?

Izvor: Sportske.net, 13.Maj.2014

Direktor takmičenja Košarkaške Superlige Srbije izrekao je u utorak kazne za prestupe koje su igrači i treneri pravili tokom utakmica 8. kola domaćeg košarkaškog šampionata ali među njima nema novčanih kazni za masovno skidanje sakoa u hali "Pionir".

Nastavak na Sportske.net...

Uspeo bunt iz Pionira: Nikolić i Vujošević bez kazne zbog skidanja sakoa

Izvor: Sportski Žurnal, 13.Maj.2014

Na meču protiv Partizana u hali Pionir trener Radničkog Miroslav Nikolić skinuo je sako, kako je posle i sam rekao, iz principa, rizikujući da bude kažnjen kao i strateg Partizana Duško Vujošević utakmicu pre.. (FOTO: N. Negovanović). Pre Mute, sakoa se „oslobodio“ i sam Vujošević, koji...

Nastavak na Sportski Žurnal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.