Partizan se pojačao

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Dec.2010, 22:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan se pojačao


Kako je Sportski Žurnal najavio pre izvesnog vremena, biciklistički klub Partizan, ovog puta u švajcarsko–grčko–srpskoj saradnji, imaće respektabilnu ekipu za 2011. godinu. Za profesionalni biciklistički tim iz Beograda, u izbornoj sezoni za OI u Londonu, voziće praktično >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << cela reprezentacija Srbije.
Uz dosadašnje asove Ivana Stevića i Esada Hasanovića, crno–belima su se priključili Nebojša Jovanović, do prošle godine član praške Sparte i Dragan Spasić, bivši član Železničara MBN.
Pored njih, voziće i Nikola Kozomara, Jovan Zekavica i Nikola Stefanović, a iz juniorskog pogona prekomandovan je Filip Pavlović.
Od stranaca, za Partizan „Pauer muv“, voziće po četiri takmičara sa švajcarskim i grčkim licencama. Reč je o Kristoferu Šmitu, Nikolasu Vinteru kao i još dvojici vozača iz Švajcarske, dok su od četvorice Grka, sa Krita, dvojica takmičari sa velikim iskustvom na pisti a dvojica su klasični vozači u drumskom biciklizmu Eagevas Karijagijanikis i Dimitrios Papaderos.
Dolazak Spasića  i, posebno Jovanovića, mnogo nam znači. Obojica imaju bogato iskustvo i veliki su borci. Jovanović se uspešno oporavio od teške povrede zadobijene letos na trci u Češkoj i mislim da će u narednoj sezoni biti onaj stari – kaže direktor kluba Branko Banović.
Na drugoj strani, od prošlogodišnje ekipe, Žolt Der je prešao u kragujevački Radnički, a Svetislavu Blagojeviću i Belorusu Jevgeniju Sobalu  crno–beli su se zahvalili na saradnji.
Pogledaj vesti o: London

Nastavak na Sportski Žurnal...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.