Partizan se mučio, pa zaplesao na kiši! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Avg.2020, 21:05

Partizan se mučio, pa zaplesao na kiši! (video)

Partizan upisao treću pobedu od početka sezone, po prilično teškim uslovima za igru u Surdulici. Drugi uzastopni meč bez primljenog gola za crno-bele.

U meču četvrtog kola Linglong Superlige Srbije, Partizan je večeras kao gost savladao Radnik u Surdulici rezultatom 2:0.

Početak meča protekao je u konkretnijoj igri domaćeg tima, koji je već u petom kinutu prvi put opasno pripretio, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << kada je Viktor Lukić šutirao iskosa sa desne strane, golman Popović je kratko odbio loptu, ali Makarić nije uspeo da je prosledi u mrežu.

Devet minuta kasnije još bolja prilika za Makarića koji je oduzeo loptu neopreznom Vitasu, ali mladi golman Partizana ponovo uspeva da sačuva svoju mrežu.

Partizan je tokom prvog poluvremena uglavnom preto iz daljine, preko Vitasa, pa i Brežančića, čiji se centaršut sa leve strane pretvodio u prilično nezgodan šut ka golu domaćih, ali je golman Radnika Kostić odlično intervenisao.

Pred kraj poluvremena povredio se Sejduba Suma, od početka drugog zamenio ga je Đorđe Ivanović, a u 59. minutu trener Partizana Savo Milošević je i Filipa Stevanovića izveo iz igre, priliku je dobio Denis Stojković.

I upravo su Ivanović i Stojković kreirali akciju u 62. minutu, Stojković na kraju odlično centrira sa leve strane, Sadik je malo zakačio loptu, a Asano ju je sačekao na drugoj stativi i grudima poslao u mrežu - 0:1.

Tri minuta kasnije Stojković opet muči odbranu Radnika, sa ivice kaznenog prostora je šutirao, lopta se odbila do Sadika, pa do Šćekića, koji iskosa sa desne strane ne uspeva da savlada Kostića.

Šćekić je i u 57. minutu imao dobru priliku posle dodavanja Lutovca, ali opet je golman  Kostić izašao kao pobednik.

Odličan je golman Radnika bio i na ulasku u finiš meča, kada je uz pomoć saigrača iz odbrane zaustavljao seriju pokušaja Sadika i Asana, ali u 90. minutu Umar Sadik na dodavanje Đorđa Ivanovića pogađa mrežu i postavlja konačnih 2:0 za Partizan.

-

-

FK Radnik Surdulica  -  FK Partizan Резултати Уживо

-    Пласман обезедио SofaScore LiveScore

 

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Ubedljiv poraz Odžačana na svom terenu

Izvor: 025info.rs, 16.Avg.2020, 14:35

Igrači domaćeg tima razočarali su u premijernom meču, protiv mlade i poletne ekipe Bačke iz Pačira. Možda bi rezultat bio povoljniji za Odžačane da su u prvom poluvremenu iskoristili svoje dve prilike. Prvo je pripretio Prelić, koji je pucao sa 20-ak metara, ali lopta je zakačila...

Nastavak na 025info.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.