Partizan remizirao sa moskovskom Lokomotivom

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 10.Jul.2024, 17:01

Partizan remizirao sa moskovskom Lokomotivom

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno 1:1 protiv moskovske Lokomotive u generalnoj probi za predstojeću sezonu.

Gol za Partizan postigao je Mateuš Saldanja u 30. minutu. Brazilac je primio loptu iz auta, oslobodio se dvojice defanzivaca ruskog kluba i iskosa sa sedam metara poslao loptu u mrežu.

Partizan je bez pobede u Moskvi ostao zahvaljujući autogolu Bojana Kovačevića, mladi štoper je nespretno reagovao u 90+3. minutu, smestio loptu >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << glavom u sopstvenu mrežu i tako postavio konačan rezultat.

Partizan novu sezonu otvara za 10 dana gostovanjem protiv kruševačkog Napretka na stadionu u Loznici u prvom kolu Superlige. Zatim 23. jula gostuje u poljskom gradu Lublinu kijevskom Dinamu u prvom meču drugog kola kvalifikacija za Ligu šampiona.
Pogledaj vesti o: Partizan,   Moskva,   Kruševac

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Remi Partizana i moskovske Lokomotive u prijateljskom meču

Izvor: Danas, 10.Jul.2024

Fudbaleri Partizana odigrali su danas u Moskvi nerešeno protiv domaće Lokomotive 1:1, u prijateljskom meču.

Nastavak na Danas...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.