Partizan raspisao konkurs za najbolje ofarbano jaje sa motivima crno-belih

Izvor: Blic, 24.Apr.2013, 21:09   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan raspisao konkurs za najbolje ofarbano jaje sa motivima crno-belih

Povodom predstojećeg praznika Hristovog vaskrsenja, koje će 5. maja obeležiti vernici koji poštuju julijanski kalendar, marketing tim fudbalskog kluba Partizan raspisao je konkurs za najlepše obojeno jaje sa motivima voljenog kluba.

Fotografije jaja mogu da se pošalju do 4. maja mejlom na konkurs@partizan.rs.

"Uslovi konkursa propisuju da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << svako jaje mora imati motive FK Partizan, sve ostalo je na vašoj mašti i kreaciji. Deset najlepših fotografija objavićemo na zvaničnom sajtu, a ostale na Fejsbuk stranici", navode crno-beli.

Najlepša i najoriginalnija uskršnja jaja biće nagrađena po principu: tri jaja će izabrati marketing tim, a tri će se birati na osnovu "lajkova" na zvaničnoj Fejsbuk stranici kluba iz Humske.

Najčitanije SADA:
Pogledaj vesti o: Facebook,   Uskrs

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Partizan bira najlepše Uskršnje jaje

Izvor: Sportal.rs, 25.Apr.2013, 11:17

Povodom predstojećeg Uskrsa marketing tim FK Partizan raspisao je konkurs za najlepše jaje u motivima kluba iz Humske. Fotografije uskršnjih jaja mogu da se da šalju do 4.

Nastavak na Sportal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.