Partizan, posle penala, bolji od Lokomotive

Izvor: RTS, 01.Feb.2020, 16:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan, posle penala, bolji od Lokomotive

Fudbaleri Partizana boljim izvođenjem jedanaesteraca savladali su Lokomotivu iz Moskve sa 4:2, u regularnom toku susreta bilo je 1:1. Meč je odigran u okviru prvog kola turnira Parimač Premijer kupa u Dohi. Naredni rival crno-belih je Rostov – utorak 16.00 časova.
Odlično izdanje crno-belih na startu turnira. Protivnik je poveo, Partizan uspeo da izjednači, pretio golmanu Lokomotive, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ipak nije uspeo da napravi kompletan preokret. Propušteno u regularnom toku susreta nadoknadio je boljim izvođenjem jedanaesteraca. Tačnije golman Stevanović je uspeo da odbrani dva udarca sa bele tačke.

Partizan je bio bolji rival tokom većeg dela meča, tako da trener Savo Milošević može biti zadovoljan prikazanim na startu turnira. Crno-beli su delovalo organizovanije i konkretnije od protivnika, a nedostajalo je i malo sreće za pobedu u regularnom toku meča.
Ipak, Lokomotiva je povela u 31. minutu preko Edera. On je uspeo da se „sakrije" odbrani crno-belih i iskoristi dodavanje Zemaletdinova i savlada Stojkovića.
Crno-beli su nastavili sa svojom igrom i vrlo brzo došli do izjednačenja, u 34. minutu. Tošić je sjajnim udarcem sa oko 18 metara pogodio suprotni ugao i doneo svom timu izjendačenje.
U nastavku, ekipe su iskoristile pravo na izmene, stvoreno je nekoliko izglednih prilika, pre svega pred golom protivnika, međutim mreže su mirovale, pa je pobednik odlučen sa „kreča".
Nesavladiva prepreka za igrače Lokomotive bio je golman Nemanja Stevanović, koji je uspeo da zaustavi udarce Tugareva i Ribusa. S druge strane svi izvođači crno-belih su bili precizni - Marković, Zdjelar, Matić i Filip Stevanović. Tako da su Partizanu pripala dva boda iz ovog meča.
U drugom kolu turnira naša ekipa igraće protiv Rostova -u utorak od 16 časova. U poslednjem kolu turnira crno-beli se sastaju sa Spartakom, taj duel na programu je u subotu od 12 časova.
Pogledaj vesti o: Moskva

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Kako se Jokanu dopada Partizan? Jednog igrača je izdvojio... (video)

Izvor: Sportske.net, 01.Feb.2020

Utakmici između Partizana i Lokomotive prisustvovao je i Slaviša Jokanović...Slaviša Jokanović je aktuelni trener katarske Al Garafe, pa nije želeo da propusti priliku da uživo gleda Partizan u Dohi...Crno-beli su danas boljim izvođenjem penala savladali Lokomotivu sa 4:2 (1:1 u regularnom toku)...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.