Kako se Jokanu dopada Partizan? Jednog igrača je izdvojio...

Autor: Darko Mitrović
subota 01.02.2020.
16:11
Izvor: Sportske.net

Utakmici između Partizana i Lokomotive prisustvovao je i Slaviša Jokanović.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Slaviša Jokanović je aktuelni trener katarske Al Garafe, pa nije želeo da propusti priliku da uživo gleda Partizan u Dohi.

Crno-beli su danas boljim izvođenjem penala savladali Lokomotivu sa 4:2 (1:1 u regularnom toku) na startu ''Premijer kupa'', a posle meča, Jokanović je svoje utiske ukratko izneo u razgovoru za Partizanovu klupsku televiziju.

''Dobro je Partizan igrao za jednu pripremnu utakmicu. Pratio sam ih i jesenas, pre svega evropske utakmice. Odigrali su dobar meč danas, imaju još dve jake utakmice i nadam se da će drugi deo sezone početi u jakom ritmu'', istakao je Jokanović.

Bila je ovo prilika i za ponovni susret sa Zoranom Tošićem, koga je svojevremeno trenirao u Partizanu.

''Zoran je svoj čovek, napravio je uspešnu karijeru, još par godina će igrati na ovom nivou, videćemo kakav će život posle da vodi'', konstatovao je Jokanović, a onda se osvrnuo na probleme sa kojima se susrećeu katarskom fudbalu.

''Ovde je uloženo mnogo novca, mnogo znanja je uvezeno sa strane, ali za vašu informaciju, ovde postoji samo 500 senioskih igrača, nije ni njima lako da popularizuju ova sport. Leti su ekstremne temperature, pa se ljudi odlučuju za druge aktivnosti'', objašnjava Jokanović.

Na kraju razgovora sa Biljanom Obradović posebno je pohvalio mladog štopera Partizana Strahinju Pavlovića..

''Svideo mi se igrač koji više nije naš, nego igrač Monaka, očekujemo da velika karijera bude ispred njega'', poručio je Jokanović.
-

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Sunday, 02.02.2020
13:59

Hvata me strah i na pomisao kako ce izgledati stoperska linija i kompletna obrana na ljeto kada ode Pavlovic, zamjene ni na vidiku , a brzo ce kvalifikacije, Savo i uprava su u zimskom snu....

avatar
Osijek 51
Saturday, 01.02.2020
21:14

Monako ce dobiti ponudu od 20 mil za Pavlovica prije nego sto odigra za njih prvu utakmicu, to je vizionarski potez ove uprave.....