Izvor: RTS, 27.Jan.2023, 12:32

Partizan poražen od Horsensa u prvoj današnjoj proveri

Fudbaleri Partizana poraženi su od danskog tima Horsensa sa 1:0 (0:0) u prvoj današnjoj proveri na kraju priprema u Turskoj. Crno-beli kasnije danas u generalnoj probi igraju protiv CSKA iz Moskve.
Posle ravnopravnog duela tokom prvog poluvremena, koje je završeno bez golova iako je na obe strane bilo nekoliko dobrih prilika, >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << jedini gol postigao je Aron Sigurdson u 53. minutu.

U nastavku je na obe strane bilo još po nekoliko šansi aki je rezultat ostao nepromenjen i Danci su odneli pobedu na ovom pripremnom meču.
Planirano je da crno-beli kasnije danas od 15 časova odigraju još jedan trening meč protiv CSKA iz Moskve.
Pogledaj vesti o: Turska

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POLUVREME

Izvor: Piplmetar.rs, 27.Jan.2023

Partizan u Turskoj igra svoju prvu pripremnu utakmicu poslednjeg dana priprema.. Posle prvih 45 minuta meča protiv Horsensa, rezultat je 0:0.. Imali su „crno-beli“ terensku inicijativu i veći posed lopte, pa su na taj način pokušavali i da ugroze gol rivala. . U prvom poluvremenu, raspoložen...

Nastavak na Piplmetar.rs...

Almerija ubedljiva protiv Espanjola

Izvor: RTS, 28.Jan.2023, 00:14

Ekipa Almerije rutinski je pobedila Espanjol sa 3:1 u 19. kolu španske Primere. . Almerija je pobedila Espanjol i učvrstila se na sredini tabele pred drugi deo sezone...Domaćin je u potpunosti bio nadmoćan, kontrolisali su svaki segment igre kako u prvom, tako i u drugom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.