Partizan naciljao plejmejkera iz NBA

Izvor: B92, 13.Jul.2023, 23:44

Partizan naciljao plejmejkera iz NBA

Raul Neto, brazilski košarkaš i bivši igrač Klivlenda, mogao bi da bude sledeće pojačanje Partizana, prenose grčki mediji.

Kako se navodi, za 31-godišnjeg plejmejkera postoji interesovanje i grčkog Olimpijakosa, a gotovo izvesno da će Brazilac nastaviti karijeru u jednom od dva pomenuta kluba.

Neto ima više godišnje iskustvo igranja u NBA ligi, a u sezoni iza nas završio u Klivlendu za koji je u regularnom delu sezone beležio 3, 3 poena i 1,6 >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << asistencija na 48 utakmica.

Prethodno je nosio dres Vašingtona, Filadelfije i Jute.

Partizan je u dosadašnjem delu prelaznog roka angažovao Ognjena Jaramaza i Mateuša Ponitku, a produžio je ugovore sa kapiteon Kevinom Panteron, Zekom Ledejem i Aleksom Avramovićem.

Sa druge strane, ekipu Željka Obradovića napustili su Dante Egzum, Matsijas Lesor, Joanis Papapetru i Jam Madar.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   NBA,   Grčka,   Vašington,   Facebook

Nastavak na B92...






Povezane vesti

GROBARE ZANIMA DA LI AMERIKANAC OSTAJE: Misteriozna poruka Nanelija iz Njujorka (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Jul.2023, 08:40

Odmara posle naporne sezone...Prelazni rok je počeo i šampion ABA lige Partizan već je povukao neke poteze kada je u pitanju skalapanje tima za narednu sezonu, ali navijače osim dolasa novih imena u Humsku zanima i da li će Džejms Naneli i sledeće sezone nositi crno-beli dres...Navijači Partizana...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.