Izvor: Beta, 12.Jul.2011, 16:10   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan mora u 3. kolo

BEOGRAD, 12. jula 2011. (Beta) - Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević rekao je u utorak da njegov tim "mora da izbori plasman u 3. kolo kvalifikacija za Ligu šampiona" kroz dvomeč sa makedonskom Škendijom.

"Prvi cilj nam je pobeda. Imamo kvalitetnije igrače i moramo da se plasiramo u naredno kolo. Svaka pobeda je važna zbog koeficijenta na listi UEFA. Verujem da će i ostali srpski timovi biti bolji nego prethodnih sezona", kazao je Stanojević novinarima na stadionu Partizana.

Crno-beli će u sredu od 20.45 biti domaćin Škendiji u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona, dok se revanš igra 20. jula u Skoplju.

Stanojević je naveo da veruje da će njegova ekipa "biti na visokom nivou" i da će "uspeti da nametne svoj stil".

Nastavak na Beta...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.