Partizan kažnjen zbog divljanja navijača: Meč bez publike i 200.000 dinara

Izvor: MozzartSport.com, 16.Jun.2015, 12:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan kažnjen zbog divljanja navijača: Meč bez publike i 200.000 dinara

Kaznu će morati da plati i trener crno-belih Duško Vujošević

Košarkaši Partizana su sinoć odigrali poslednji meč u sezoni pred svojim navijačima. Čak i ako naprave brejk u trećoj utakmici finalne serije protiv Crvene zvezde i izbore četvrti meč na svom terenu, neće moći da računaju na pomoć navijača.

Partizan je kažnjen >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << jednom utakmicom pred praznim tribinama i novčanom sankcijom u visini od 200.000 dinara zbog divljanja navijača na sinoćnoj utakmici protiv Crvene zvezde kada je između ostalog sedištem sa tribina u glavu pogođen Zvezdin prvotimac Stefan Jović.

„Ekipa KK Partizan NIS se kažnjava igranjem jedne utakmice bez publike i novčnaom kaznom u iznosu od 200.000 dinara zbog nesportskog ponašanja navijača, bacanja na teren u više navrata mekih i čvrstih predmeta (drugi ponovljen slučaj), a naročito zbog bacanja dva sedišta sa tribine na klubu za rezervne igrače KK Crvena zvezde Telekom kojom prilikom je povređen Stefan Jović“, navodi se u saopštenju KLS.

Takođe, kaznu će morati da plati i Partizanov trener Duško Vujošević zbog dosuđene tehničke greške i s obzirom da mu je to treći ponovljen slučaj, moraće u kasu taikmičenja da uplati 48.000 dinara.

(FOTO: MN Press)
Pogledaj vesti o: Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na MozzartSport.com...






Povezane vesti

DRASTIČNE KAZNE ZA PARTIZAN: Sezona završena za Grobare, Vujošević ponovo mora da plati!

Izvor: HotSport.rs, 16.Jun.2015

KK Partizan i trener Duško Vujošević biće kažnjeni zbog izgreda na drugom meču finalne serije KLS. . . Partizan je kažnjen jednom utakmicom pred praznim tribinama i novčanom sankcijom u visini od 200.000 dinara zbog divljanja navijača. To znači da će u slučaju pobede u četvrtak, Partizan...

Nastavak na HotSport.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.