Izvor: Blic, 07.Maj.2024, 22:55

IZRAĐEN OD RAKETNOG OKLOPA, OTPORAN NA METKE, HEMIJSKO I BIOLOŠKO ORUŽJE Ovo je automobil od 700.000 dolara kojim će se Si Đinping voziti u Beogradu

Predsednik Kine, Si Đinping, stigao je večeras u zvaničnu dvodnevnu posetu Beogradu, gde mu je domaćin predsednik Srbije Aleksandar Vučić, a na aerodromu dočekao ga je njegov automobil marke "Hongqui sedan" koji je dug 5,4 metara i težak je 3,1 tonu - zver koja je mnoge ostavio bez daha.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

ZVER OD 700.000 DOLARA KOM NI HEMIJSKO ORUŽJE NE MOŽE NIŠTA Ovo je automobil kineskog predsednika u kom će se voziti po Beogradu

Izvor: Kurir, 07.Maj.2024

Predsednik Kine Si Đinping stigao je u Beograd, gde će da boravi u okviru zvanične posete Srbiji. Kineskog lidera dočekao je predsednik Srbije Aleksandar Vučić.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.