Partizan - Crvena zvezda 0:0

Izvor: RTS, 15.Jun.2015, 21:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Crvena zvezda 0:0

U dvorani Pionir igra se drugi meč finalne serije Superlige između Partizana i Crvene zvezde. Crveno-beli traže brejk a crno-beli izjednačenje u seriji. Direktan prenos na Prvom programu RTS-a.

Posle tri dana pauze nastavlja se finalna serija domaćeg košarkaškog prvenstva, u kojem se za titulu šampiona države bore beogradski večiti rivali – Partizan i >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Crvena zvezda.
Zvezda u drugi meč ulazi sa prednošću od 1:0 i željom da na "gostujućem" terenu dođe do brejka i na korak od dugo čekane titule.
S druge strane, ekipa Partizana ima nameru da savlada večitog rivala i tako izjednači u finalnoj seriji, koja se igra na tri pobede.
U redovima ekipe Dejana Radonjića ponovo neće biti Stefana Jovića, dok će roviti Marjanović verovatno biti u sastavu.
Tim Duška Vujoševića bi i pored ozleda koje su Mačvan i Milutinov dobili u poslednjoj deonici prve utakmice, ipak trebalo da bude kompletan. Izuzev, naravno, teže povređenog Murića.
Prvi meč završen je rezultatom 78:64 u korist crveno-belih, a drugi susret možete gledati u direktnom prenosu na našem Prvom programu od 21.00. 
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kalinić rešio triler u crno-belom Pioniru, Zvezdi šampionski pehar na dohvat ruke

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2015

Crveno-beli bolji od Partizana - 72:69..Košarkaše Crvene zvezde još samo jedna pobeda deli od titule šampiona Srbije i osvajanja triple krune. Crveno-beli su kao gosti u Pioniru pobedili Partizan 72:69 i poveli sa 2:0 u finalnoj seriji plej-ofa Superlige. Ekipa Dejana Radonjića prvu meč loptu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.