Partizan je prošlost, Milutinov uživa u San Antoniju! (foto)

Izvor: Sportske.net, 05.Jul.2015, 13:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan je prošlost, Milutinov uživa u San Antoniju! (foto)

Prvi centar Partizana u protekloj sezoni, Nikola Milutinov ovih dana se nalazi u Americi, gde bi trebalo da donese definitivnu odluku o narednim koracima u svojoj karijeri.

Kao što već znate, po okonačnju minule sezone, u kojoj je Partizan ostao bez trofeja, Nikola Milutinov je kao 26. pik draftovan od strane NBA ligaša San Antonija.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
On se zbog toga sada nalazi u Americi, kako bi što pre bila doneta odluka da li će se već od jeseni preseliti u redove ''Sparsa'', ili će na ''kaljenje'' u neki evroligaški klub, dok povratak u Partizan više nije realan, pogotovo što crno-beli naredne sezone neće učestvovati ni u jednom evropskom takmičenju.

Beogradski mediji spekulišu da bi Milutinov mogao da se pridruži selektoru ''Orlova'' Aleksandru Đorđeviću, koji je pre nekoliko dana prihvatio angažman u atinskom Panatinaikosu.

Pre toga će Milutinov i Đorđević svakako sarađivati na pripremama reprezentacije Srbije za Evropsko prvenstvo, a okupljanje ''Orlova'' je zakazano za 15. jul.

Do tada, Milutinov uživa u Americi, a nešto od toga je podelio i sa svojim fanovima na Tviteru.

Lunch time in San Antonio ! pic.twitter.com/L6DqndvD4q

— Nikola Milutinov (@NMilutinov) July 4, 2015

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.