Izvor: RTS, 05.Feb.2023, 09:36

Partizan gostuje Napretku na otvaranju prolećnog dela sezone

Fudbaleri Partizana od 14:30 igraju meč 20. kola Superlige Srbije u Kruševcu protiv ekipe Napretka.
Posle remija Crvene zvezde i Vojvodine 1:1, Partizan ima priliku da se posle meča u Kruševcu približi na jednocifreni bodovni zaostatak zat večitim rivalom na vrhu tabele.

Crno-beli su tokom priprema u Beleku radili pre svega na fizičkoj spremi, igravši i po dve utakmice dnevno. Trener Gordan Petrić je kobinovao sasave kako >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << se nosioci ne bi zamarali, a mladi igrači dobili šansu.
Napredak na 11. mestu sa pet pobeda, četiri remija i 10 poraza, tako da su gosti veliki favoriti. Petrića najviše brinu uslovi za igru na stadionu pod Bagdalom.
"Sigurno je da će biti težak teren za igru, što će više odgovarati njima. Na nama je da odigramo takmičarsku utakmicu, jer da se ne nadamo, lepote u igri neće biti. Na igračima Partizana je da se prilagode uslovima, jer oni ne mogu da budu opravdanje. Nego da igramo takmičarski od prvog do poslednjeg minuta, spremni smo za to", rekao je Petrić.
Meč počinje u 14:30 časova, a tok utakmice možete da pratite na našem portalu. 
Pogledaj vesti o: Partizan,   Večiti derbi,   Zvezda - Partizan,   Kruševac

Nastavak na RTS...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

PARTIZAN U KRUŠEVCU ZA SMANJENJE ZAOSTATKA: Kvote su jasne, ‘crno-beli’ su apsolutni favoriti!

Izvor: HotSport.rs, 05.Feb.2023

‘Crno-beli’ nastavljaju trku sa rivalom! Napredak danas u okviru 20. kola Superlige Srbije igra duel sa ekipom Partizana. Eventualnom pobedom, beogradski ‘crno-beli’ će se približi na osam bodova zaostatka večitom rivalu, koji je juče remizirao sa ekipom Vojvodine. Meč počinje od 14:30,...

Nastavak na HotSport.rs...

PREGOVARALO SE O ODLAGANJU! Evo zašto je kasnio početak meča u Kruševcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023

Uslovi, veoma teški....Domaći fudbal se vratio, ovog vikenda startovao je prolećni deo sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije. Prolećnu premijeru ove nedelje ima beogradski Partizan, koji gostuje u Kruševci, ekipi Napretka. Međutim, utakmica 20. kola, kasnila je nekoliko minuta....Kako je saopštio...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.