PREGOVARALO SE O ODLAGANJU! Evo zašto je kasnio početak meča u Kruševcu

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Feb.2023, 16:15

PREGOVARALO SE O ODLAGANJU! Evo zašto je kasnio početak meča u Kruševcu

Uslovi, veoma teški...

Domaći fudbal se vratio, ovog vikenda startovao je prolećni deo sezone u Mozzart Bet Superligi Srbije. Prolećnu premijeru ove nedelje ima beogradski Partizan, koji gostuje u Kruševci, ekipi Napretka. Međutim, utakmica 20. kola, kasnila je nekoliko minuta...

Kako je saopštio komentator TV Arena sport u direktnom prenosu iz Kruševca, razlog za kašnjenje je to što se bukvalno >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << do poslednjeg trenutka pregovaralo da li uopšte utakmica treba da se igra zbog zaleđenog terena i prilično teških uslova za igru.

Odlaganja, ipak, nije bilo, igrači obeju ekipa izašli su na teren, ali posle samo desetak minuta igre počeo je da pada sneg, pa ćemo videti kako će sve to izgledati do kraja meča.

BONUS GALERIJA

Pogledajte kako izgleda teniserka Olga Danilović
Pogledaj vesti o: Partizan,   Kruševac

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Partizan slavio u Kruševcu, TSC poražen, trijumf Javora u Novom Sadu

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 05.Feb.2023

Fudbaleri Partizana pobedili su danas u Kruševcu ekipu Napretka rezultatom 1:0 (0:0) u 20. kolu Superlige Srbije. Jedini gol na utakmici postigao je Fuseni Dijabate u 61. minutu..."Crno-beli" su trenutno drugi na tabeli sa 46 bodova. Partizan sada ima osam bodova manje od prvoplasirane Crvene zvezde....

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.