Partizan bezopasan, stativa saveznik Jovičića (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 20:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bezopasan, stativa saveznik Jovičića (video)

Fudbaleri Partizana nastavili su danas tamo gde su stali pre pauze. Đukićev tim bezopasan u prvom poluvremenu duela sa Radom, gosti umalo poveli preko bivšeg igrača crno-belih.

Poslednja utakmica osmine finala Kupa Srbije igra se u Humskoj gde fudbaleri Partizana bezuspešno pokušavaju da dođu do željene igre i rezultata protiv dobro organizovane ekipe Rada.

"Građevinari" su se prikazali u dobrom svetlu tokom prvih 45 minuta, uspeli su da umrtve igru domaćih >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i da dođu do šanse za postizanje gola.

Partizan u prvom poluvremenu nije imao ni igru, ni šanse za postizanje gola, dok su gosti najozbiljnije zapretili u 24. minutu kada je Nebojša Marinković pogodio stativu.

Bivši fudbaler Partizana uradio je sve kako treba ali je okvir gola bio saveznik Marku Jovičiću koji danas brani mrežu crno-belih umesto odsutnog Stojkovića.

Svoje najbolje akcije u prvom poluvremenu Partizan je imao preko Evertona Luiza i Petra Đuričkovića ali golman Dejanović nije ni morao da interveniše jer lopta u tim situacijama nije išla u okvir gola.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Rezervisti pokrenuli "Valjak", Tošić dva puta u metu za sedam minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Dvostruka izmena koju je trener Partizana napravio na poluvremenu utakmice sa Radom dala je rezultata u ranoj fazi nastavka...Partizan je bio potpuno bezopasan po protivnički gol u prvom poluvremenu zbog čega je bilo za očekivati da Miroslav Đukić promeni nešto u svom timu...Na poluvremenu su u...

Nastavak na Sportske.net...

Đukić: Svi proradili kad je ušao Ilić

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017

I trener Rada isto misli..Šesta uzastopna pobeda Partizana i dobar početak napornog ciklusa od devet takmičarskih mečeva u 29 dana. Dovoljno da Miroslav Đukić bude zadovoljan, mada je i sam priznao kako su crno-beli imali problema da slome otpor Rada u završnoj utakmicu osmine finala Kupa Srbije...Na...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.