Đukić: Svi proradili kad je ušao Ilić

Izvor: MozzartSport.com, 15.Nov.2017, 21:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đukić: Svi proradili kad je ušao Ilić

I trener Rada isto misli

Šesta uzastopna pobeda Partizana i dobar početak napornog ciklusa od devet takmičarskih mečeva u 29 dana. Dovoljno da Miroslav Đukić bude zadovoljan, mada je i sam priznao kako su crno-beli imali problema da slome otpor Rada u završnoj utakmicu osmine finala Kupa Srbije.

Na kraju je ispalo ubedljivo rezultatski. Pitanje da li i igrački.

U prvom poluvremenu nismo uspeli da napravimo igru. Dominirali >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << smo, ali dosta jalovo. U drugom je sve bilo dosta bolje. Ovo pobeda nam daje sigurnost i podiže samopouzdanje“, rekao je Đukić posle duela sa Radom (3:0).

Dvostruki strelac bio je Zoran Tošić, pred kraj je mrežu Dejanovića zatresao i Marko Janković, ali je ključ utakmice bio u rukama Saše Ilića koji je ulaskom i pasovima unapred povezao igru crno-belih.

Saša Ilić i Tavamba su nam dali ideju koja nam je nedostajala. Onda su svi proradili, najpre Toške, pa svi ostali“, dopunio je Đukić.

Njegov kolega sa klupe Građevinara, Slađan Nikolić skoro identično je ocenio susret na Topčiderskom brdu.

Pokazali smo taktičku discipinu u prvom poluvremenu, bili odlični, ali je Partizan u drugom delu promenio odnos snaga uvođenjem Saše Ilića i Tavambe“, dodao je strateg Rada.

(FOTO: Star sport)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Đukić posle Rada: Saša nam je dao ideju

Izvor: Mondo, 15.Nov.2017

Trener Partizana Miroslav Đukić smatra da je uvođenje Saše Ilića i Leandrea Tavambe u velikoj meri doprinelo boljoj igri crno-belih u drugom poluvremenu protiv Rada...Partizanu je nešto nedostajalo u prvom poluvremenu osmine finala protiv Rada. Aktuelni osvajač "duple krune" bio nikako nije mogao...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.