Rezervisti pokrenuli Valjak, Tošić dva puta u metu za sedam minuta! (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Rezervisti pokrenuli "Valjak", Tošić dva puta u metu za sedam minuta! (video)

Dvostruka izmena koju je trener Partizana napravio na poluvremenu utakmice sa Radom dala je rezultata u ranoj fazi nastavka.

Partizan je bio potpuno bezopasan po protivnički gol u prvom poluvremenu zbog čega je bilo za očekivati da Miroslav Đukić promeni nešto u svom timu.

Na poluvremenu su u igru ušli Saša Ilić i Leandre Tavamba, a rezultati su bili vidljivi od prvog minuta nastavka.

Kapiten Saša Ilić doneo je ono što je Partizanu nedostajalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << tokom prvog dela igre pa su vrlo brzo počele da se nižu šanse pred golom gostujuće ekipe.

Ognjen Ožegović je u dva navrata tukao ka golu, a ono što nije pošlo za nogom napadaču Partizana jeste Zoranu Tošiću u 61. minutu.

Zrenjaninac je svojim petim golom od povratka u Partizan doveo crno-bele u vođstvo i obradovao mnoge navijače koji su strepeli posle prvih 45 minuta igre, a samo šest minuta nakon vodećeg gola postigao je i drugi na meču i praktično odveo Partizan u četvrtfinale.




Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Saša Ilić - Partizanov "Mocart"! (TVITOVI)

Izvor: Sportske.net, 15.Nov.2017

Pljušte pohvale na račun Saše Ilića nakon trijumfa crno-belih u osmini finala Kupa Srbije...Partizan je u prvom poluvremenu duela sa "Građevinarima" delovao bezidejno, prilika nije bilo ni od korova, ali se sve promenilo od 46. minuta...Miroslav Đukić je poslao na teren kapitena Sašu Ilića koji...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.