Partizan bez Lendejla do kraja sezone!

Izvor: B92, 20.Maj.2019, 12:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan bez Lendejla do kraja sezone!

Australijanac Džok Lendejl je završio sezonu i vratio se u SAD, uz dozvolu Partizana, prenosi portal basketballsphere.com.

Kako se navodi, povreda skočnog zgloba talentovanog centra zahteva ozbiljniji oporavak, pa je odlučeno da lečenje nastavi u Americi.

Dodaje se i da će se Lendejl pripremati za učešće u Letnjoj ligi, u nameri da izbori mesto u sastavu neke od NBA franšiza za sledeću >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << sezonu.

Portal piše i da Australijanac ima još jednu godinu ugovora sa beogradskim klubom, kao i da će u kasu Partizana stići obeštećenje ukoliko Lendejl odluči da promeni sredinu.
Pogledaj vesti o: Partizan,   NBA

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Partizan napada titulu bez najkorisnijeg igrača!

Izvor: Sportske.net, 20.Maj.2019

Sve su prilike da će crno-beli završne borbe za titulu u domaćem šampionatu voditi bez jednog od najboljih igrača...Momak koji je dao veliki doprinos u ovosezonskim uspesima KK Partizan NIS najverovatnije neće igrati za crno-bele do kraja prvenstva!..Specijalizovani portal "Basketball sphere" prenosi...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.