Partizan - Milošević skratio spisak, sedmorica idu na kaljenje

Izvor: Sportske.net, 27.Jan.2020, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Partizan - Milošević skratio spisak, sedmorica idu na ''kaljenje''

Posle priprema u Turskoj procenjeno je da je još rano za njihovu ozbiljniju ulogu u prvom timu.

Tridesetak igrača je u dosadašnjem delu priprema koristio trener Partizana Savo Milošević, ali sada je došlo vreme da se taj spisak skrati na optimalan broj za drugi deo sezone.

Iako je nekolicina njih skrenula pažnju na sebe tokom priprema u >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << turskom Beleku, sedmorica mladih fudbalera Partizana moraće da sačeka neku novu priliku za priključenje prvom timu.

Naime, kako danas prenosi ''Žurnal'', Đorđe Vukanić, Miljan Momčilović, Uroš Knežević, Nemanja Jović, Nikola Čolić i Savo Arambašić će u prolećnom delu sezone nastupati za Partizanovu filijalu Teleoptik, gde će raditi pod vođstvom Alberta Nađa i pokušaće da pomognu ''Optičarima'' da izbore opstanak u Srpskoj ligi ''Beograd''.

Sedmi igrač koji će još morati da se dokazuje Savu Miloševiću je 18-godišnji Slobodan Stanojlović, koji će u drugom delu sezone igrati u omladinskoj ekipi Partizana.
Pogledaj vesti o: Partizan

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

MILOŠEVIĆ PRELOMIO: Po povratku u Beograd PRECRTAO sedam fudbalera

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Jan.2020

Uskoro kreću u Katar...Fudbaleri Partizana su se vratili sa prvog dela priprema koji je održan u turskom Beleku i trener crno-belih Savo Milošević je odlučio da skrati spisak igrača koji idu u Katar...Neće putovati na drugi deo priprema čak sedam igrača. Đorđe Vukanić, Miljan Momčilović,...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.